Sommar, sommar, sommar….


det är dans i folkets park. Tralla, lalla, la… :-D Kan man va annat än på strålande humör när solen skiner och himlen är blå, åh vad det är skönt att leva då. Högt i topp går allas humör och det är det som susen gör! Hahaha, nä nu ska jag sluta sjunga. ;-)

Idag är det 14 dagar kvar till mitt bf-datum! :-D Tänk vad tiden har gått fort. Men samtidigt så har det inte gått helt smärtfritt heller men det är sånt man får ta. Som mamma alltid sa när man va liten: Vill man va fin får man lida pin. Samma påstående går nog att applicera på att vänta barn. ;-) Förvärkar, sammandragningar, svullen, tjock, halsbränna men ack så man uppskattar sin kropp sedan när bebisen är ute och man kan röra sig obehindrat må bra och bara mysa. :-D

Daniel for til Norge sista maj och kommer hem den 14:e. Saknar han massor men nu är det inte många dagar kvar. Sen kan vi fara in till förlossningen och få våran lilla bebis. Undrar så om det är en pojke eller flicka och vad de´t lilla livet ska heta!? Första gången som vi inte har namnet spikat. Men det är ju lite svårare denna gång när det är 4:e namnet som ska bestämmas + 2 extra namn. ;-) Alla barnen måste ha 3 förnamn. Lite tradition både på min och Daniels sida. Jag heter Ann, Karin, Maria, Sofie och Daniel, Nils, Erik. Barnen heter Ariel, Karin, Izabelle. Melody, Stina, Cassandra. Timon, Daniel, Nikolaus. :-)

Igårkväll var det skolavslutning för Ariel i kyrkan. Första barnet för mig som har avslutning i kyrkan! Nästa år är de 2 som ska ha avslutning. För Melody börjar ju oxå på skolan i höst. Känns lite tokigt att de blivit så stora men samtidigt jättekul. Sen dröjer det tills Melody går i 4:e klass innan Timon börjar på skolan. ;-) Lillkillen min. Timon och Melody går på dagis idag och imorgon oxå innan de får sommarlov. Men vi har tjuvstartat sommarlovet genom att hänga på stranden ända sedan förra veckan. Barnen leker i sanden men även börjat bada lite. Härligt!

Hade lite ekonomisk kris där ett tag men prisad vare skatteåterbäringen och det löste sig. + har jag tagit ut föräldrarpenningsdar för Ariel nu över sommaren. Så då klarar man sig. :-) Måste ju tanka bussen som är ganska törstig + fylla på kylskåpet åt mina hungriga barn. Nästa vecka ska det bakas 3-våningstårta så det står härliga till. Har planerat tårtan i detalj och köpt alla dekorationer till den. Så jag har höga förhoppningar om att den blir bra. Sen är det dop för Theo och jag håller tummarna för vädret.

Sen ska jag börja planera våran semestertur till polkagrisarnas och min hemstad Gränna. Ska tvinga Danne att stanna 2 veckor. ;-) Ska få låna farmors lägenhet mitt i Gränna och ha det underbart med sol, bad, utflykter och vara med min familj. Längtar såååå!!! :-D

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu