Bröllop, midsommar o regn


För en vecka sedan satt vi förväntansfulla tillsammans med en stor mängd andra människor och såg Sandra och Markus med barn tåga in i kyrkan iförda bröllopsklänning, kostym, finkläder o såklart Theo i dopklänning. :-D Det var ett enkelt men jättefint bröllop. Sen döptes Theo och efter det for vi alla och festade på Ringvägen. Hade så trevligt och kom inte hem förrens sent på kvällskvisten. De hade gjort ett fantastiskt jobb med utsmykningen i trädgården och all god mat. Min tårta verkade uppskattad oxå. ;-) Så kul att få komplimanger. Det fick bli deras bröllop-dop present från oss. :-)

I torsdags hade jag bf men ingen bebis ville komma. Dagen efter var det midsommarafton och vi hade planerat att fara till Mäjasjön och dansa kring stången, fånga grodyngel, fika, träffa folk och ha trevligt men eftersom vädret bjöd på återkommande störtskurar hela dan så ställde vi in det till allas stora besvikelse. Men på eftermiddan for vi till Linda och Roger i Äskja och blev bjudna på trevligt sällskap och god mat. Mats och hans familj var oxå där. :-) Så det blev en sen kväll och hade inte Timon varit så hängig hade det nog blivit ännu senare för flickorna ville då inte fara hem o sova. ;-)

Idag åt vi middag hos svärföräldrarna. Flickorna ville sova över så vi lämnade dem o for förbi Mattias o Marie på vägen hem. Danne o Timon klippte lite med deras åkgräsklippare till Timons stora förtjusning. :-)

Imorn om vi inte är på förlossningen så ska vi grilla lite med Mattias o Marie. Blir en liten smörgåstårta till förrätt, grillad fläskfilé, halloumi o grillspett med potatissallad o vanlig sallad till middag. Sen blir det jordgubbstårta till efterrätt. :-) Jag lär väl kunna äta ca 1/3 portion  av varje o ändå få paltkoma. Har idag gått 3 dagar över tiden!

1 Comment(s)

  1. Comment by GoldenTabs on 7 januari 2018 11:45

    Wfvdnu https://goldentabs.com/

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu