Butterflies!


Sommaren håller på att ta slut och hösten tar vid med frisk krispig luft, vackra fallande höstlöv, frost och skolstart! :-) Allt känns så himla bra just nu. Känns som man har medvind! :-D

Var på bvc med Nemo idag och han väger 5260 gram och är 57 cm lång. Kurvan pekade nästan spikrakt uppåt. ;-) Ammar fortfarande mest. Han äter ca 50 ml ersättning en gång varannan dag ungefär men föredrar mjölk.

Daniel har varit så duktig och fixat ny ytterdörr åt oss. Vit med halvmånefönster och vi återanvände det gamla handtaget och låset vilket vart supersnyggt på den vita dörren. Sen har han bara listerna kvar i flickornas nya rum sen är det klart! :-D En vägg i ljusrosa och 3 i ljuslila. Vi har köpt ett skrivbord med bokhylla i svart på IKEA. Sen blir det en hissgardin som är lila och vit rutig, matchande stolsdynor, lila ryamatta o en massa annat fint. :-)

Imorn ska Lina klippa mig! Blir kort och det ska bli så skönt. :-) Längtar!

Städade och rensade ur barnens garderober från för små kläder. Fyllde på Timons med en massa fina kläder som jag fått av Linda Nordmark. Jättefina kläder! Så jag skickade bara efter 3 långärmade t-shirts, ett par byxor, vantar och mössa åt Timon. Sen har han fått låna vinterkläder av Maria Thors. Perfekt! :-) Har skickat efter kläder åt Ariel från både Ellos och HM. Fick hennes vinterjacka för halva priset tack vare en erbjudande kod! Hittade en jättecool t-shirt åt Nemo på HM med Rolling Stones loggan. Köpte en åt Nemo och så en åt Nemos kompis Eddie. ;-)

Ändrade planer angående dopet oxå. Mina tvillingsystrar som ska vara faddrar åt Nemo är i Turkiet den 4:e så vi skjuter upp dopet till den 11:e istället. Ska ändra datumet på inbjudningskorten innan jag skickar iväg dem. :-)

Timon pratar bara mer o mer nu! Han sjöng (melodin lilla snigel) Lillebror akta dig, akta dig, innan idag. :-D Hans första 2 ords mening. Har sagt lillebror åt Nemo nu ett par dagar. Tror han kommer börja prata ganska snart. Sen är det bara potträningen kvar.

Melody ska börja skolan, mini ettan, snart och hon ser verkligen fram emot det samtidigt som hon saknar dagis oxå. Dubbla känslor. Men framförallt ska det bli kul att få följa med Ariel och Julia på Äventyret när det startar. :-)

Ariel börjar 1:a klass! Helt otroligt vad min äldsta dotter har blivit stor. Känner mig lite gammal men bara liiiite. ;-)

Jag ska gå en kurs i barngympa i slutet på månaden! :-) Ska leda barngympan på Träningscentrum! Ska bli superkul! :-D Ska även gå på Power Yoga och Zumba. Längtar tills jag får börja röra på mig!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu