Tattoo, familjeträff & dop


är lite av det jag hunnit med de senaste veckorna. Tatueringen vart riktigt nice o gjorde varken särskilt ont på armen eller i plånkan. Lär bli fler.

Hunnit med 2 pass Bamsegympa och det går bättre o bättre för var gång. Testade fallskärmen o både barnen och föräldrarna tyckte det var skoj. Min lillasyster My fotograferade oss och det blev jättefina foton som går att se på Träningscentrums blogg. Ska snart börja planera nästa pass.

Hade en väldigt trevlig helg med min familj. Mamma, pappa, tvillingsystrarna My & Katrin, Katrins pojkvän Emil, farmor och faster Lollo kom upp. Dopet gick jättebra! Nemo var supersnäll och hans faddrar blev My & Katrin. Pappa fotade, Emil filmade, Ariel & Melody fick hälla upp dopvatten och Timon myste med sin pappa. Efteråt fick vi supergott fika i församlingshemmet och jättefina doppresenter av alla snälla som kom. På måndagmorgon for de hem igen och barnen for på skola och dagis. Blev väldigt tomt men de lovade att komma tillbaka till mitt 30-års kalas.

I tisdagskväll var det höstpremiär för Poweryoga med Frida Biller och herregud vad otränad jag kände mig men kul var det och tiden gick så fort! Fick träningsvärk from hell men det är nog bra för då funkar ju träningen. Skulle egentligen gått på Bebisgympa i förmiddags + Zumba med Susanne ikväll men går inte med denna monsterförkylning. Får kurera mig till nästa yogapass.

Igårkväll var Catrin Bylund här och hade Tupperwaredemo. Jag o Danne hittade en hel del som vi bara var tvungna att ha. Bl a en smart låda med lock till våtservetter. Gäster va Lina, Sandra, Hanna, Helen, Marie och Maria. :-) Hade bakat en supergod kladdkaka som jag fått recept på av min faster men glömde den i ugnen så det vart en chokladkaka istället men ändå god. Bättre lycka nästa gång. ;-)

Nu ska jag laga middag till min söta familj. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu