63 dagar kvar till bf.


Idag har jag gått exakt 31 veckor i min 3:e graviditet. Har alltså 9 veckor kvar nu + – 2 veckor. Hoppas på -2 veckor! I natt sov jag otroligt dåligt. Vaknade först av att Melody ville gå ner o kissa. Då såg jag att det lyste i Felician. Drog på mig en jacka o Dannes träskor o knallade ut i mörkret, brrr! Kändes som -10 grader.

Sen vaknade jag av att jag var kissnödig och sen låg jag vaken en lång stund o hade fruktansvärda kramper och sammandragningar att jag började fundera på om man skulle gå upp. Men orkade inte och till slut somnade jag om iaf.

Men när jag kom ner på morgonen så hade Daniel eldat och skrivit ett gulligt meddelande till mig på köksbordet. :-D Packade ihop en matsäck till Ariel som skulle på skogsutflykt idag. :-) Bredde smörgåsar som vi åt framför tv:n. Sen åkte vi till dagis i den varma o sköna Felician.

Efter dagis ska vi åka till Linda, Hannah och Robin på lunch, fika och lek. Sen ska jag hem och tvätta ett par maskiner. Jag undrar vad man ska göra till middag. Kanske biffar med inbakad fetaost och bacon runt omkring, kokt potatis och gräddsås? :-) Ja det får det bli. Har lovat Daniel att göra en sista äppelpaj av äpplena vi har. Får se om det går.

Blev ingen paj men det blev supersmaskiga biffar iaf. Bacon är superbäst till allt. Dammsög och moppade nerevåningen + tvättstugan i källaren. Sen läste jag nyss att det är räkmackans dag idag. Nice! Funderar på om man ska göra sig en smaskig räckmacka. ;-)

Var inne på Sf sida och de har ju en massa skojiga barnfilmer nu. Tror jag ska ta med barnen på film i ö-vik nån dag snart. Kanske ska se Nicke Nyfiken eller Spöket Laban. Tror barnen skulle uppskatta det massor. :-)

Beräknat förlossningsdatum: 2009-12-16

Du är i vecka: 32

Du är i månad: 7

Antal graviditetsveckor och dagar: 31 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 63

3 kommentarer

  1. Comment by Linda Ö on 14 oktober 2009 11:14

    Hihi! Nu är det nedräkning på allvar :D

  2. Comment by softissoffan on 14 oktober 2009 18:51

    Hehe! Jepp. :-) Less på att vara gravid nu. Ariels kommentar som verkligen var huvet på spiken: Bebisen vill ha hela magen för sig själv! När jag var tvungen att ta av mig byxorna för att kunna äta en potatis o en halv biff till middag.

  3. Comment by Linda on 15 oktober 2009 23:01

    Säg till mig om du åker upp med barnen på bio för jag har nämligen också funderat på att ta hannah och åka upp och sen nicke nyfiken :-) Tro hur länge till den går???
    Skulle va mysigt att ta tjejerna på bio, äta popcorn och sen åka in på Max, Burget King och äta efteråt.
    Kram

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu