Emma från Kramfors funnen.


Imorse blev polisen kallad till ett industriområde i Kramfors. En ung kvinnokropp funnen och skickad på obduktion i Umeå, men i nuläget misstänker polisen inget brott. Med andra ord så är det troligen Emma som försvann för 5 veckor sedan efter en kväll med sina vänner, som tagit sitt liv i detta industriområde samma kväll som hon försvann.

Har varit med om något liknande när jag gick i gymnasiet och vet mycket väl hur lätt en människa kan försvinna. Det känns fortfarande helt sjukt, osannolikt och onödigt men dessvärre så händer det flera ggr varje år. Människor som mår så dåligt att de ens tänker på att ta sitt eget liv finner ingen tröst, inget stöd, inget skyddsnät någonstans i vårat samhälle. Hur långt har det egentligen gått när en människa väljer att släcka sin livslåga? Så otroligt sorgligt. Det är verkligen något jag inte önskar min värsta fiende att mista en närstående på detta fruktansvärda sätt.

Mina tankar och varmaste sympatier går till Emmas familj, vänner och anhöriga. Skänk en tanke till din medmänniska, ge ett värmande ord, en extra kram, ställ en jobbig fråga även om du räds svaret, bry dig!

1 Comment(s)

  1. Comment by Henrik on 19 oktober 2009 14:16

    usch….verkligen sorgligt. när sånt händer känns de som en grå mörk dimma faller bakom ögonen på mej. o så finns det ju inget man kan säja eller göra för att lindra familjen sorg ju. fy fan va hemskt.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu