Återigen katter o bekymmer!


Satt o käkade pizza i lugnan ro när vi hör ett förskräckligt ljud från bron. En katt som skriker för sitt liv! Springer o öppnar dörren o naturligtvis där står ”vildkatten” som satt skräck i alla kattägare i Kallsta i flera år. Suck! Han har våldtagit, mördat o skadat katter. Nu har han skadat vår Bella för andra gången på kort tid så hon är halt på både höger fram och höger baktass! Suck…Daniel kommer på den genialiska idén att ställa ut mat på gården o lura till sig katten o skjuta den. Men naturligtvis vägrar våra 4 katter att vara inne nu! De som hänger på dörren annars. Suck! Allt som har med katter är bara problem o bekymmer. Jag är sååå less. Lättare att skjuta våra katter istället så blir vi av med problemet på det sättet istället.

Annars har dagen varit helt okej. Har varit o lämnat kläder o skor på Bygget i Docksta så imorn håller vi tummarna för att få tjäna lite pengar. :-)

Sammanfattning av mina kommentarer av kvällens Idol! Mariette påminner om en full kapten Sparrow till sättet. :-S Eddie is hot! ;-) Tove! Sluta se ut som om du ska skita på dig samtdigt som armen lever väderkvarn. Calle såg ut o lät som han stoppat upp ett kvastskaft i röven! Nicklas låter som han sjunger som bas i en manskör. Är Rabih bög eller bara slihgtly retard? ;-) Men han har verkligen valt rätt låt. Kan ställa upp i en Michael J. sound alike contest! Oj jag har glömt Camilla! Ja hon känns som en 60-årig tant. Trygg, tam o trist. Erika: Looks like a bitch, yeah! Me like. Sången: Stundtals cool men tyvärr mestadels surt! :-( Överpresterar! Erik! Han kommer att va grym, han är alltid grym. O låten han valt! Min favvo!!! Oj! Jag glömde thailändskan. Hon var som vanligt bra men jag stör mig på henne som person. Lite väl tacksam…

Kurt Wallander på engelska? Det största misstaget genom sekel. Snacka om dynga! Det finns ingen logik i det överhuvudtaget. Okej om britterna diggar serien o vill göra sin grej av den men varför då inte spela in den i en enelsk småstad? Tänk om vi skulle digga en brittisk polisserie och spelar in den med svensktalande skådespelare i London! Blir ju helt absurt. Visa åtminstone inte skiten i svensk tv.

Original Gangsters??? Vilka är de? Jo en liten grupp skitungar från Rosengård som i de flesta fall inte ens äger en cykel utan åker buss. De tror att de är värsta gangsters för att de hotat en snubbe till livet och att de har sitt märke på sweatshirts! Jag har en sweatshirt med klassens tryck från 6:an i mellanstadiet. Ååhh, vad coolt. Skärpning polisen! Ge de osnutna skitungarna ett par rapp med batongen så de vet hut. Eller ännu bättre, skicka tillbaka dem till Turkiet o balkan där de kommer ifrån o se till att deras familj också blir utvisade.

 

Nu ska jag gå o lägga mig o sluta vara så arg. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu