59 dagar kvar


Farmor kom in vid kl.9 imorse och åt frukost med oss. Sen pysslade farmor med Ariel o Melody. Gjorde majblommor! :-) De blev så fina.

Sen lagade jag nåt supergott till middag. Mums! Jag rostade palsternacka, morötter o blå kongo i klyftor med olivolja, salt, peppar o timjan i ugnen. Stekte kycklingfiléer i stekpannan o lade dem i en ugnsäker form med halloumi över o grillade i ugnen tills osten smält o fått färg. Gud vad gott det var! :-D

Sen bakade vi en äppelkaka tillsammans o gjorde vaniljsås som vi tog med ner till Dannes föräldrar. Där fick vi lite räkpaj oxå. Nu har farmor gått till gäststugan, barnen sover o jag o Daniel är ensamma. ;-) Väldigt romantiskt med varsin lap top i knäet.

Det märks att bebisen växer nu. Har konstant halsbränna, känner mig lika rörlig som ett kassaskåp, trött, mätt, andfådd. Det känns som om man skulle behöva en extra kropp för att få plats med mat och lungor. Har konstanta sammandragningar och förvärkar. Jobbigt! Men nedräkningen pågår! På onsdag är det 8 veckor kvar till bf-datum, men som sagt: Vi håller tummarna för 5-6 veckor. ;-)

Nu ska jag gå o lägga mig…god natt! Ps. Kolla in, såå mycket fint! http://www.partylite.se/sv-se/halloween/favourites/ProductDetails.aspx

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu