Lördagsgodis


Farmor har varit här en vecka nu. Igår åt vi kålpudding till middag det var jättegott! Sen gjorde jag hemmgjort godis som blev ganska okej men inte så gott som hemmgjort snickers så det ska jag inte göra fler gånger. På kvällen fick jag bädda 2 sängar till i gäststugan för Ariel o Melody skulle sova över hos gammelfarmor. Jag o Daniel myste framför Idol med chips och cola.

Imorse tog jag mig sovmorgon till kl.10 det kändes bra. Nu har man gått 32 veckor och 3 dagar och börjar bli småsliten. Halsbränna, stel och ont lite överallt. Dessutom har man försökt hålla farmor nöjd en hel vecka och det är inte det lättaste. Vad jag än gör så är det inte bra nog. Känner mig lat och oduglig hela tiden och tänker på vad hon kommer säga till folk sen. Allt jag gör och inte gör. Suck! Varför bryr jag mig?

Nästa vecka har barnen lov och då ska vi åka en sväng till Airworld i Bjästa med Maria, Alma och William. Ska bli skoj. Ska försöka åka en sväng på bio och se en barnfilm också. Med Linda och Hannah kanske. :-) På lördagen är det kalas för Anders och på Söndag ska vi ha kalas för Melody. :-) Det är 7 av 11 inbjudna tjejer som tackat ja hittills. Det blir korv med bröd, marängtårta med hallon, sockervadd och spökfiskedamm.

Ska försöka lura till mig en halloween filmkväll hos Linda oxå. ;-)

Den första snön för vintern kom igår också men det blev inget vitt på marken för det är ju alldeles för varmt ute. Men det hade varit nice om det hade lagt sig så det var vitt och fint och pulkavänligt under nästa vecka. Men det är väl tidigt än. Förra året kom den första snön i mitten av november och sen var det snö hela långa vintern. Härligt! Håller tummarna för detsamma i år.

3 kommentarer

  1. Comment by Linda Ö on 25 oktober 2009 1:13

    Men kvinna du är ju höggravid, ta´t lugnt, det sista jag kommer att tänka på när det gäller dig är lat, du har ju hur många bollar som helst i luften, men en del kan man bara inte glädja, strunt i det och känn dig nöjd med din insats, för jag tycker du är kanonduktig! ;)

  2. Comment by softissoffan on 25 oktober 2009 19:23

    Tack Linda! Det värmde att höra. :-)

  3. Comment by Linda on 26 oktober 2009 0:54

    Håller med Linda, du gör 1000 saker mer än mig, som INTE är gravid :-)
    Man sitter och gapar över allt som du hinner med, hur ska du blir när bebben har kommit.
    Törs man tänka på det ;-) Näh då.. Du är JÄTTEDUKTIG som orkar!
    Men på onsdag så får du en härlig dag i Sundsvall tillsammans med mig ;-)
    Då ska vi ta dagen som den kommer och känna oss fria från både man och barn hehehe ;-)
    kram på dig

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu