7 v. + 3 dagar kvar.


Känns inte som jag är i v.33 utan snarare v.41! Skulle inte ha nåt emot om bebisen kom nu så jag slipper denna fruktansvärda halsbränna som plågar mig dygnet runt.

Imorse vaknade jag halv 7 av att Mellis stod o petade på mig. Mamma…jag har drömt läskig dröm. Hon var klarvaken så hon fick gå ner o se på tecknat medans jag gick o lade mig igen. Ariel sov hos gammelfarmor och kom inklampades framåt 8 tiden på morgonen. Jag klev upp först vid 9. ;-) Hehe, skönt med sovmorgon. Sen bakade jag och Mellis en Snoddas kaka. Gammelfarmor åkte på gudstjänst. Sen lagade jag currykycklinggryta och ris, supergott!

4 pers.

Bryn 2 msk margarin med 2-3 msk curry, dela 3 kycklingfiléer i mindre bitar och bryn. Tillsätt 4 dl creme fraiche, lite salt, peppar, lite socker, lite malen chilipeppar och en skvätt mjölk. Låt puttra medans du kokar riset. Dela en liten burk ananas och ett äpple i mindre bitar och rör ner. Låt puttra 5 minuter. Servera med valfria grönsaker.

Sen lyckades vi skruva upp 4 gipsplattor i taket i Ariels nya rum. Kändes bra att komma vidare till steg 2 i det rummet. Hoppas vi har fått upp alla skivorna i taket och på väggarna tills på onsdag när Linda har lovat att komma o hjälpa mig med att spackla. :-) Finns hopp om att Ariel kan flytta in innan jul. :-)

Hoppas för jag har redan köpt julgardiner till de nya fönstrena. ;-) Strax ska jag skjutsa ner farmor till bussen. Ska bli skönt att få tillbaka sitt privatliv igen. Imorgon ska jag städa och vika tvätt. På tisdag ska vi åka till Airworld med Maria, Alma och William. På onsdag ska jag nog till Sundsvall och shoppa med Linda. På torsdag vet jag inte. På fredag vet jag inte. På lördag är det kalas för svärfar. På söndag ska Melody ha 4-års kalas. :-) Härlig vecka.

Nu ska jag skjutsa farmor! :-)

1 Comment(s)

  1. Comment by Linda Ö on 26 oktober 2009 19:15

    Hehe, ja men jag vill ju höra allt om din trevliga vecka så jag håller mig nog allt tills du kommer hem ;)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu