Halloween! =0)


I torsdags så spacklade jag o Linda taket i Ariels nya rum. Hade aldrig gått så bra utan din hjälp Linda, tack! :-) Igår slipade jag som en liten iller, sen städade jag o satte upp lite Halloween-dekorationer. Sen på kvällen blev det filmkväll med Jerker o Therese. Såg Sleepy Hollow och Judge Law, sen somnade jag sittandes i soffan så då åkte de hem. ;-)

Idag åkte Ariel och Melody ner till farmor o farfar o gick till lekparken med kusin Bengt o farbror David. Jag o Daniel fixade lite hemma. Sen åkte vi oxå ner o käkade middag för att fira att farfar fyllt 69 år. Fick massor med gott att äta, kantarellsoppa, skaldjurstårta,  porterstek med potatisgratäng, sallad, ostbricka med frukt, tårta, kakor, kaffe o en chokladbit. :-)

Imorn ska det bli 4-års kalas för Melody. Har en tårta som ska göras ikväll. :-) Har 4 lager tunn sockerkakstårtbotten, hallonsylt, vaniljkräm, grädde och så ska jag göra ett oranget marsipanlock som ska läggas över den förhoppningvis runda och bulliga tårtan för att få effekten av en pumpa. Ska blanda orange färg av röd och gul karamellfärg och sedan färga marsipan. Tillsätta florsocker och kavla ut. :-) Ja herregud, vilket jobb! Om det misslyckas så går vi över till plan B o gör en marängtårta. :-) Sen tänkte jag försöka göra avhuggna fingrar med röda naglar…scary!  :-S O marshmallowspöken. :-)  Vi ska ha korv med bröd först. Sen blir det fika o efter det blir det spökfiskedamm!

Har köpt kattmasker till Ariel och Melody som de ska få ha på sig imorn. :-) Sen ville de naturligtvis ha sina nya gympadräkter som jag köpt åt dem. Lila med Hello Kitty o tyllkjol. Tänkte att de skulle få börja på barngympa nästa söndag nere i Ullånger. :-) Så jag har köpt ballettskor åt dem oxå med Hello Kitty. Ska ju matcha. ;-)

På måndag ska jag spackla nästa lager i Ariels rum. Usch, just nu känns det som det är 100 år kvar innan det är klart men jag hoppas, hoppas det blir klart innan bebisen kommer. Skulle va så skönt o ha allt klart till dess så bebisen kan få ha Mellis rum. Bara att kämpa på!

Nu ska Ariel oxå läggas sen blir det tårta!!! :-D

2 kommentarer

  1. Comment by Linda Ö on 1 november 2009 13:59

    Du är så duktig! :) Du tar väl kort på tårtan ;)
    Jag har inget imorrn så jag kan komma å spackla en vända till, kan ju ta me saxen åsså isåfall :D

  2. Comment by softissoffan on 1 november 2009 20:13

    Jag har fotat tårtan! :-) Den blev riktigt bra och uppäten blev den oxå, extra kul! Du får jättegärna komma förbi o spackla o klippa imorn. Ska hämta barnen vid 11 annars så är vi hemma o lediga hela dagen. :-)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu