Lördagsgodis.


Igår var jag i Ö-vik på sjukhuset och kollade så att bebisen mådde bra och att det inte var dags snart med tanke på mina sammandragningar. Men det var lugna gatan än så länge så jag ska köpa biobiljetter till Luftslottet som sprängdes idag. Ska på premiären med Daniel. :-) Måste fixa barnvakt.

När jag kom hem från ö-vik hämtade jag barnen från dagis, kom hem samtidigt som Daniel och vi åt lunch tillsammans. Vilade en stund och sen for vi tillSundsvall med hela familjen. Köpte kakel till badrummet uppe, jättesnyggt och som vanligt var vi överrens om att jag fick bestämma. ;-) Hehe. Sen var vi och inhandlade julklappar åt flickorna på Barnens Hus. Ariel ska bla få en leksaksdator och Melody ska få ett litet rosa sminkbord med spegel och en massa små lådor. Passar dem jättebra. :-) Sen var vi på Biltema och ICA Maxi. Barnen lekte i lekrummet och hade skoj som vanligt. När vi kom hem blev det vitlöksbaguetter med skinka och paprika, sååå gott!  Hann se slutet på Idol och det var rätt som åkte ut. Tove hade gärna fått gå oxå. Herregud vad jag inte gillar henne. Tycker Erik kan vinna.

Idag har det varit väldigt lugnt. Ätit godis, blåst bubblor med barnen och myst i soffan. Daniel är hos Henke och fixar bilen, nåt skit med kopplingen. Suck! Kändes som bilen skulle stanna varje gång han kopplade igår.

Ska gå och laga lite smarrig middag, vika tvätt och fixa biobiljetterna! :-D

3 kommentarer

  1. Comment by Linda Ö on 21 november 2009 19:20

    Haha, se till att du bokar på rätt plats i bion ;) hehehehe!!! :D

  2. Comment by softissoffan on 21 november 2009 19:24

    Haha, jepp! ;-) När ska du o Henkan se filmen då? Vill inte ni oxå sitta brevid coolingarna? ;-)

  3. Comment by Linda Ö on 22 november 2009 21:14

    Haha, ja de du, vet inte, inget planerat.
    Ja men absolut, då tyck jag att vi kan samträna, mycket roligare om man e 2 å träna, särskilt tjejer :) Nog tror jag lillen klarar 1 timma själv sovandes medans vi lyfter skrot ;)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu