Söndag o 23 dar kvar.


Idag blev det en rejäl sovmorgon och en lång varm dusch. Nu är det bara 23 dagar kvar till bf och man börjar känna sig rejält sliten. Det spänner och värker mest överallt. Usch! Efter en mysig söndagsfrukost så åkte vi till barngympan och Ariel och Melody börjar komma in i det nu. Skoj för dem. :-)

Sen när vi kom hem gjorde jag potatisgratäng, fläskfilé, grillad kyckling och paprikasås till middag. Blev jättegott och mycket. :-) Sen hjälpte jag Daniel att skruva upp gips i badrumstaket uppe vilket inte var det lättaste. Känner att man saknar mag och armmuskler. Måste börja träna på gymet efter nyår när Ariel och Melody börjat på dagis. Kan ju ha bebben i bilstolen under tiden. ;-) Henke var förbi och hjälpte Danne oxå. Gav han lite tips och så. Vilket gjorde Daniel på aningens bättre humör.

Sen duschade jag barnen och Daniel har lagt dem. Nu ska jag göra nåt att äta o sen ska jag klippa Daniel innan jag ska sova. Blir tidigt imorn.

Hittade ett jättegott recept på godis: http://www.tasteline.com/Recept/Tyrkisk_Peber_Fudge måste testa! :-) På torsdag blir det Tupperwareparty och tills dess ska vi julpynta och göra lite gott att fika på.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu