Hjärnröra.


Min hjärna känns som man har stekt och rört den till äggröra. Har extremt svårt att fokusera mina tankar och det känns hela tiden som om jag glömt något viktigt. Men hur mycket jag än tänker efter så har jag inte glömt nåt. Jättejobbigt!

Igårkväll var jag på ljusparty hos Linda E och gud va mycket fint det finns som man vill ha! Jättesöta små ljuslyktor i genomskinligt glas som såg ut som karameller med röda ränder bl a. :-) Beställde en ljusstake och värmeljus som doftar kanel och lagerbär. Sen hade Linda gjort fika och jag njöt av glögg och hemmagjord chokladfudge. Supersmarrigt! :-)  Har bett Linda om recept så kan jag göra dem till mitt Tupperwareparty på torsdag.  Ska även bjuda på glögg,  julmust och pepparkakor.

Imorse var jag på mvc. Har gått 37 veckor imorgon. Men det känns som jag är gravid i vecka 100 just nu. Suck! Halsbränna, bebis som sparkar dygnet runt och sammandragningar såfort man rör på sig 2 centimeter.

Har iaf lyckats julpynta huset så det är riktigt julmysigt nu. Julgardiner i nästan alla rum, julstjärnor, adventsljusstakar, tomtar, juldukar o lite annat mys. :-) Tänkte jag skulle göra lite fika till Tupperwarepartyt imorn när barnen är på dagis. Hehe…lite lättare utan dem speciellt när man är långsammare än en snigel.

Nu ser jag fram emot att barnen ska läggas då ska jag se på tv, dricka the o njuta av tystnaden. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu