Tupperwareparty!


Nu har man gått 37 v. som gravid. Känner sig lite halvsliten nu. Igåkväll kokade jag Lindas chokladfudge men den vägrar att bli fast i formen. Suck! Är för mjuk… :-( Sen kokade jag pepparkakskola oxå och den blev ju bra iaf. Ska baka lite pepparkakor idag oxå. Ikväll blir det Tupperwareparty och jag hoppas att det är några som kommer. :-) Ska bjuda på smörgåsar, pepparkakor med ädelostkräm, godis, julmust och glögg.

Imorgon ska vi till ö-vik och se Luftslottet som sprängdes. Barnen ska vara hos farmor och farfar. Guuuud va trött jag är!!! Vill bara krypa in under en sten och sova några år. Nej, ingen rast och ingen ro. Det är bara att fortsätta kämpa på.

Åkte ner på ICA o köpte nya ingredienser till chokladfudgen innan jag och Daniel hämtade barnen på dagis, for hem och åt lunch. Sen kokade jag ny fudge och denna gång blev den precis som den skulle! Jippy!!! :-) Fick ny energi. Slog in kolorna och fudgen, bakade pepparkakor av degen jag gjort, fixade irodning i matsalen med extrabord och tände värmeljus. Blev riktigt mysigt. Sen kom Maria och plockade fram alla grejer. Det var ganska många som inte kunde komma men vi blev några stycken iaf. Mycket trevligt! :-D Gjorde egen ädelostkräm med creme fraiche och ädelost, mums! Blev ju mycket oxå.

Sen följde jag med Maria på ICA vid halv 10 på kvällen och käkade lite julmat och köpte saffran till något vetigare pris än det normala rövarpriset. Fick 2 påsar för 39 istället för de 70 vi gav sist. :-) Trevligt, trevligt.

Nu ska jag sova lite för imornkväll ska vi på bio så då gäller det att va vaken.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu