Äntligen vinter?


Nu har det varit minusgrader 2 nätter i rad. Är det äntligen vinter? Jag hoppas det. Är rimfrost ute och bara det lyser upp betydligt mer än bara lera och dimma. Så trött på den långa hösten jag vill ha riktig vinter med minst 10 cm snö så man kan skicka ut barnen med pulkor istället för regnkläder och såpbubblor. Visst är det kul att blåsa bubblor men inte i längden.

Igår efter lunch städade jag bilen supernoga. Dammsög, dammade, putsade fönstrena invändigt och torkade av allt invändigt med en blandning av ajax och klorin. Sen högtryckstvättade jag mattorna och bilen utvändigt. Så fin hon blev min Felicia. :-) Sen duschade jag och klädde upp mig lite, for och lämnade barnen hos farmor och farfar. Sen åkte jag och Daniel till ö-vik. Först var vi på Harjus och köpte spackel, våtrumsfärg och väv till badrummet. Blev en snygg turkos nyans som kommer matcha kaklet superbra. :-) Sen kollade vi på Luftslottet som Sprängdes. Det var långt ifrån fullsatt i salongen. Men filmen var jättebra. Njöt i fulla drag trots halsbränna och plågsamma sammandragningar med jämna mellanrum. Man har börjat vänja sig. Jag kan varmt rekommendera filmen till alla som vill se den och inte gjort det än. :-)

Sen var vi och handlade på ICA Kvantum, köpte bl a chokladkalendrar till barnen. Sen åkte vi till Bjästa och Chaplins och åt pizza. Mums! Me love pizza. På vägen hem for vi förbi Linda och Henke. Det var trevligt. :-) På Kallsta vägen vid Salum backen vid strax efter 12 när vi körde hem så sprang det en chefer med halsband på vägen. Såg ingen människa ute. Skumt! Vi hade inte varken tid eller lust att ta reda på nån annans hund så vi åkte vidare.

Blev lååång sovmorgon och frukost framför tv:n som Daniel gjorde. Nu äter vi lördagsgodis och väntar på att barnen ska komma hem. Blir en lugn och skön lördag i Kallsta. :-)

2 kommentarer

  1. Comment by Linda Ö on 28 november 2009 16:56

    Haha, va mest troligt Maggans gubbes hund, dom som bor mitt i backen typ :) Träffade på era gulliga ungar på Centrum idag, där Ariel förtydligade för farmor att Linda minsann inte va nån tant utan att jag va fiiiin! ;) Gullungar :D

  2. Comment by softissoffan on 28 november 2009 17:00

    Hahaha! Ja de är roliga. Humor har de oxå. :-) Pappa kan inte retas med dem längre det är speciellt Mellis som retas med han. Hehe…de kommer bli farliga när de blir tonåringar.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu