Dumma regn!


Det var härliga minusgrader i helgen med vackert rimfrost ute. Så vitt och fint men så vaknar man upp måndagmorgon till en halv plusgrad och regn. Halt var det oxå! Suck…om Anders slaskar julen braskar. Får väl hoppas att det stämmer iaf då blir det en vit jul. :-)

Det var första advent igår och vi tände första ljuset vid frukosten. Så mysigt! :-) Sen var vi på barngympa och Ullis var vikarie. Tyckte hon var en bättre gympafröken än den ordinarie. :-) Sen blev det lite glögg på maten. Smaskens!

Rök ihop med kära svärmor igår oxå. Man kan ju bli gråhårig för mindre ibland. De som känner mig vet att vi har 4 katter som jag typ HATAR och inte vill ha inomhus. Hon och svärfar kommer hit strax efter middagen igår och släpper med flit in alla 4 katterna trots att Daniel sa åt dem att låta bli. Jag förklarar för henne samtidigt som jag springer runt som en höggravid, galen iller och försöker fånga 4 katter att de får vara inne hela jävla nätterna och därför kan vara ute på dagarna för de är helt jävla omöjliga att få ut när de väl kommit in. Jag har varken ork eller lust att springa runt och jaga katter som skiter inne hela dagarna. Jag ska ge dem mat säger hon. Ursäkta??? Ge dem mat??? De äter 3 ggr mer per katt och dag än vad de ska göra jävla fettokatter. Ja då får du ge dem maten ute säger jag som lyckas slänga ut sista katten med nya rivsår på händerna. Ja, jag får väl göra det säger svärmor och blänger på mig. Ställer ut en hel burk med blötmat åt kattskrällena och tar på sig ytterkläderna igen. Svärfar står i hallen och ser vettskrämd ut. Daniel frågar om de redan ska åka igen. Ja vad ska vi annars göra säger hon och smäller igen dörren.

Man blir sååå trött! Är det hennes katter och hennes hus eller??? Bryr sig mer om kattkräken än om sina barnbarn. Har god lust att slänga in alla 4 katter i kattburen och lämpa av dem i hennes lägenhet. Tycker katterna kan bo i ladugården, de är djur med päls!!! Inte små känsliga bebisar. Suck! Hatar när de skiter inne så det stinker och hoppar upp och ner på diskbänk och köksbord så man kan inte ens lämna en påse bröd framme utan att de släpat ner den på golvet o tuggat sig genom plasten. JA! De får mer mat än vad de ska ha och de är tjocka. Kattkräk…bläää! 

Så nu har jag avreagerat mig en aning. :-) Tror inte det finns nån som är 100 % polare med sina svärföräldrar.

Idag ska jag vika tvätt och lata mig. Har ingen ork alls, speciellt inte med detta skitväder.

3 kommentarer

  1. Comment by Linda Ö on 30 november 2009 21:08

    Nä ingen är 100% överens med sina svärisar, men jag må säga att tjejerna har nog mer problem med att killens mamma klampar in än killen har med tjejens mamma… bortskämda morsgrisar du vet ;)
    Nä man ska sätta gränser! :D You go girl! ;)

  2. Comment by Marie on 30 november 2009 22:48

    ja Sofie ja förstår dej å du vet ju va ja tycker om min svärmor

  3. Comment by softissoffan on 1 december 2009 15:45

    Tack för erat stöd. :-) Jag fortsätter med att sätta gränser o skiter i att svärisarna hatar mig vid detta lag.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu