2:a advent!


Idag var det 2:a advent med 3+ grader och spöregn hela dagen. Vilken julstämning som infinner sig, not! Förra året vid denna tid hade vi -10 grader och snö! Drog barnen i pulkan på skyltsöndagen men i år stannade vi hemma. Går ju inte stå ute i regn. Vi hoppade tom över barngympan denna söndag. Frågade Ariel och Melody om de ville gå men de vart så nöjda med lekar sen igår på Frida och Mikaelas kalas så de ville hellre stanna hemma o leka.

Som sagt, igår lördag var det kalas på församlingshemmet och det var jätteskoj. Sen bakade jag chokladmuffins och tog med ner på jobbet till kvällsfika. Det var Catja, Linda och Elisabeht som jobbade. :-) Det var trevligt att sitta o prata i lugn o ro utan barn.

Idag har jag känt mig extremt sliten. Så trött på dessa förvärkar och ständiga halsbränna nu. Jobbigt! Vid varje värk tänker jag: Ja men sätt igång nu då så man kan få åka in och få smärtlindring. :-) Men icke då. Men barnen och Daniel är så snälla med mig så jag har mest legat på soffan o sovit medans barnen lekt, Daniel har lagat middag och duschat barnen. :-)

Imorn ska jag tvätta, städa lite, göra ett pepparkakshus o lite annat nyttigt. Ja! just det jag ska leverera tupperware grejerna jag fick hem idag oxå.

Sen har jag skrivit en lista på alla grejer jag fått låna till bebisen av snälla Maria! :-) En bröstmjölkspump, en babysitter, en Babybjörn bärsele, en mobil att sätta på sängen, en badhjälp som bebisen kan ligga i när man badar den, ett skötbordsunderlägg, ett papperskorgsset som man fäster på skötbordet. Sen om det blir en pojke så skulle jag även få låna pojkbebiskläder. :-D Hon är så snäll Maria. Hon satte ju dessutom ihop spjälsängen åt mig. ;-)

Är så sugen på julmat så det är helt crazy. Funderar på om man skulle fixa ett litet minijulbord och bjuda in några stycken. Inte skoj att laga bara till mig, Danne o barnen. Då lär det inte bli uppätet. Hmm, får spåna på det där.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu