Pepparkakshus!


Dagen började med att jag vaknade av en härlig halsbränna, mums. Drack 1 dl gaviscon men de hjälpte ju typ inte alls. Frukosten gick jättebra o Ariel hjälpte mig att kasta ut katterna. Sen åkte vi till dagis och jag frågade en fröken från en annan avdelning om Luciafirandet i år och fick reda på att de 2 andra avdelningarna skulle ha luciatåg på eftermiddan men inte min avdelning. :-( Dåligt! Vi får en pepparkaka när vi ska hämta hur nu det ska gå till? För när jag ska hämta Ariel och Melody är de antingen ute o leker eller så står de i farstun med kläderna på och väntar eftersom de andra barnen äter lunch då. Suck! Vägrar stå ute på gården o äta en pepparkaka bara för sakens skull då får det fan va! Förstår inte varför inte vi oxå kan ha ett gemensamt luciafirande på eftermiddagen? Sommaravslutningen är ju på eftermiddagen med tårta. Då fick jag höra att de 2 andra avdelningarna hade grillfest först o sen tårta. :-( Min avdelning ska alltid göra minst. Varför??? De andra 2 avdelningarna klarar ju av det så varför inte min? Känner mig snuvad på konfekten. Vill byta!!! Skrev ett anonymt klagomålsbrev som jag ska lägga i lådan imorn.

Sen var jag o tankade bilen och det var ju oxå skoj, inte. Vill inte ha bil det kostar bara pengar. Blä! Handlade kristyr, pepparkakor, non-stop o strössel. Så barnen fick dekorera pepparkakshjärtan när vi kom hem från dagis och mvc. Mvc-besöket gav ingen ny information förutom ett tips om att jag kunde dricka råa ägg med apelsinjuice istället för att ta järntabletterna, urk! Jag bara nickade o såg glad ut men kväljdes inombords.

Hemma vart det dekorerade pepparkakor som sagt och ett pepparkakshus, jättefint. Men de blev inga lussebullar, tappade sugen. Men har eldat iaf och gjort våffelsmet så det blir det till middag idag.  Nu ska jag mysa med Danne en stund. ;-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu