Timon 1 vecka. :-)


Lilla Timon fyller 1 vecka idag. :-) I måndags var vi på återbesök på BB, gjorde hörseltest vilket var helt godkänt, vägde han och gjorde PKU-testet. Han skrek nästan ingenting. Var så snäll! :-) Personalen på sjukhuset i Ö-vik är jättetrevliga och duktiga. På tisdagen var det snöstorm och vintern kom. På onsdag var vi först på Luciafika på dagis och fick se barnen sjunga. Ariel och Melody var tärnor. :-) Sen åkte vi med hem till Maria, Alma och William och åt tacos,  fikade och lekte. Igår skrev vi julkorten och skickade iväg.

Idag lämnade vi flickorna på dagis och farfar hämtade. Jag, Daniel och Timon åkte till ICA kvantum i Kramfors och handlade. Nu är all julmat inhandlad.

Timon är så underbar! :-) Han sover, äter, rapar, pruttar och ibland är han vaken oxå. ;-) Då ligger han alldeles stilla och fäster blicken en lång stund på en. Han ser så fundersam och smart ut. Nästan lite läskigt. Sen älskar han sina storasystrar. Om han är lite gnällig och sitter i babysittern så räcker det att de sätter sig bredvid han på golvet, pratar med han och klappar han lite på huvudet så vänder han genast huvudet mot dem och blir så lugn. :-) O Ariel och Melody är så stolt över sin lillebror. Så söt du är säger de och pussar på han. Då blir han glad. Tror att han får tillräckligt med kärlek varje dag. ;-)

4 kommentarer

  1. Comment by Linda Ö on 18 december 2009 19:45

    Tack för det jättefina julkortet!! Haha fint namn Henke fått, tur inte jag fått nåt nytt alterego ;)
    Vi måste komma förbi nån dag å hälsa och gratta ordentligt :D
    Behöver du nåt spec? Eller ska jag överraska med något i mitt tycke gulligt för en liten Timon ;)

  2. Comment by softissoffan on 19 december 2009 17:50

    Varsegod för julkortet. :-) Ja Danne har ju humor så det räcker o blir över. Han döpte om sin kusin o hennes familj från Hagård till Lagård o skickade julkortet med posten. ;-) Ni är varmt välkomna med eller utan present. Det enda som jag kommer på som skulle behövas är nån söt snuttefilt. :-)

  3. Comment by Mia on 21 december 2009 19:21

    Hej! Tack för de underbara julkortet. God jul Önskar även vi er. :-D Måste ju ta och träffas nått snart. Var alldeles för länge sedan. :-( Kram Mia med Familj.

  4. Comment by softissoffan on 23 december 2009 23:26

    Hej Mia! Ja det var ett tag sedan men det har ju varit en hektisk höst för oss alla. :-) Ni får gärna höra av er när ni känner att ni har tid så kan vi ju träffas nån dag. Hoppas ni får en riktigt god jul. Kram! :-D

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu