Kvällen före dopparedan


Nu sitter man här kvällen före julafton 2009. Flickorna sover, Daniel skriver ut almenackor för glatta livet och Timon börjar vakna till liv i sin säng. Börjar nog bli hungrig igen lillpojken. :-)

Vad har jag sysslat med i veckan då kan man undra. Jo i måndags lämnade jag Ariel och Melody på dagis vid 9:30 med finklänningarna på för de var bjudna på jullunch. :-) Hämtade 2 glada och mätta flickor vid 12:30. De hade fått en massa god julmat och sett tomten. ;-) På tisdagen var vi först nere på bvc med Timon. Han vägde 3900 g och var 51 lång. Så han hade växt på 11 dagar. Inte undra på som han äter. Men han sover bara bättre och bättre på nätterna. Har sovit 2 nätter i sin egna säng. Skönt att få sova ut. :-) Sen kom Linda, Hannah och Robin och hälsade på. Fick jättefina kläder till Timon och så fikade vi lite och barnen lekte. På kvällen kom Linda och Henke och åt tacos. Fick en gullig sparkdräkt med öron. Ser ut som en björnedräkt. :-) Så söt!

Idag dan före dopparedan så städade jag medans flickorna var ute och lekte i snön och Daniel tog hand om Timon. Sen har vi klätt granen och lagat en massa julmat. Daniel har gjort almenackor med barnen. :-) Så imorn klockan 13 ska vi äta Janssons, Skinkssons, skinka, köttbullar, prinskorv, ägg med räkor, lax, sill och mycket annat gott. Längtar!

Ariel och Melody ska få några småpaket i sina julstrumpor imornbitti och sen på kvällen ska de få det de önskade sig mest i leksakstidningen. Melody ska få ett sminkbord med smink och Ariel ska få en leksaksdator och ett spel. :-) Daniel har köpt nåt till oss som han har slagit in och som jag ska få öppna imorn. Är liiite nyfiken iaf. ;-)

Måste bara berätta att jag har tappat alla 13 kilon som jag gick upp under graviditeten +2 kilo! :-D Jag är smal igen. Men lite smalare ska jag bli. Så det får bli gymkvällar efter nyår + promenader med Timon och tänka på vad man äter oxå i fortsättningen. :-) Hehe, kanske kan bli en läckerbit till beach 2010. ;-)

God Jul önskar jag från ett snöigt och kallt Kallsta till er alla som läser min blogg. Hoppas ni får mycket god mat och en mycket trevlig dag med nära och kära. Bamsekram! :-D

4 kommentarer

  1. Comment by Maria Thors on 23 december 2009 23:38

    God jul till er oxå önskar vi er från ett vintrigt Invik :-) *kram*

  2. Comment by Linda on 24 december 2009 0:52

    God Jul till er också :-)
    Hälsa La Familia!!!
    Kramar

  3. Comment by Linda Ö on 24 december 2009 23:24

    God Jul!! Nu sitter man och pustar ut hemma framför tv´n i godan ro :) Tänker på alla fina klappar man fått, som vanligt har dagens försvunnit i flygande fläng :D
    Vi skickar iaf en julkram från Mäja till Kallsta nu, med tanke på hur många som skickar kramar härs och tvärs kanske den kommer fram imorgon… ;)

  4. Comment by softissoffan on 25 december 2009 17:13

    Haha! :-D Tack för hälsningar och kramar o massa kramar tillbaks till Invk, Äskja och Mäja! ;-)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu