Snöskottning o solrosfrön


Sedan den 12:e december har det varit vinter och det kommer bara mer o mer snö för varje vecka. Skulle tro att det är ca 40 cm snö ute nu. O kallt är det oxå. Idag hade vi -12 grader men härlig sol i några timmar. Daniel plogade gården och sen passade jag på att gå ut och ge fåglarna solrosfrön medans Timon sov. :-)

Timon har hunnit bli 16 dagar gammal. Känns som han alltid har varit här. Älskar han så mycket trots att han bara vill amma hela tiden dygnet runt. Daniel ska köpa lite ersättning idag så vi ska testa att ge han det på kvällen och se om han sover bättre på det. För i natt låg han med bröstet i munnen större delen av natten. Mysigt men jobbigt för mig att ligga stilla på det sättet. Får kramp och liggsår.

Julafton gick jättebra. :-) Daniels systrar med pojkvänner, Daniels föräldrar och bror kom så vi blev 12 personer med Timon + 1 vovve vid namn Ida. Vi åt julmat vid kl.2 sen såg vi Kalle Anka, åt efterrätt efter det och sen godis och julklappsöppning. Svärmor var sååå snäll och plockade upp allt julpapper och lade det i en sopsäck + att hon tog hand om all disk och undanplockning av maten. :-D Jag är så tacksam. Flickorna fick massor av fina julklappar och de var så nöjda. Jag och Daniel fick oxå jättebra julklappar. Grytor av svärmor, prenumeration av Allers, handdukar, choklad, presentkort. Sen fick jag 4 jättefina presenter av min söta Daniel ;-) nämligen en supermascara och alla 3 av Jan Jörnmarks fina böcker om Övergivna platser. Om du inte har besökt hans hemsida och som jag är fascinerad av öde byggnader, platser mm och historien bakom kan jag varmt rekommendera att gå till www.jornmark.se 

Annars händer det inte så mycket här i Kallsta. Lugnt och skönt kan man säga. :-) Är sugen på att göra nåt skoj! En runda på stan, fest, bowla eller vad som helst. Blir väl så när man mest sitter i soffan och ammar i ett par timmar i sträck ibland. Nån som vill kidnappa mig? Feel free to do so. ;-)

Har fyllt i namnpapprena till försäkringskassan och det blev Timon, Daniel, Nikolaus Böhlin. :-) Flickorna heter Ariel, Karin, Izabelle Böhlin och Melody, Stina, Cassandra Böhlin.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu