Bvc, chokladkaka o mer snö


Idag är Timon 24 dagar och vi var på bvc. Han väger 4 kg och är 53 cm lång. Han äter som en liten gullig ponny så det är ju inte så konstigt att han växer så det knakar. Hehe! :-) För en vecka sedan så började vi med att dryga ut bröstmjölken med ersättning på flaska och det går jättebra. Emellanåt så vill han äta så himla mycket så då räcker inte mammas mjölk men han kräks inget så det kommer ju till rätta iaf.

Vaknade till mer snö! Sen blåste det halv storm igårkväll så det hade drivit. När jag skulle ner till Ullboda såg jag knappt var vägen slutade och diket började, läskigt! Ariel o Melody fick oxå följa med o leka i väntrummet vilket uppskattades då de har gått hemma nu hur länge som helst. De längtar tillbaka till dagis nu. :-)

Sen råkade jag lova att jag skulle baka en kaka på vägen hem vilket ledde till att jag fick ta fram Baby Björn bärsele och sätta Timon i och baka tillsammans med han. När jag hoppade runt med han sittandes i den så sov han som en stock men försökte jag lägga ner han eller sätta han i babysittern så vaknade han. Mammagris! :-) Passade på att laga middag oxå. Daniel var ute o röjde bort snön. Sen vispade han turkos grädde till chokladkakan vilket inspirerade mig. Ska göra chokladmuffins med turkos grädde och silverkulor till Timons dop i vår. Inbjudningar kommer!

Kanske ska ner och träna på gymet imorn om Linda ska dit annars vågar jag inte. ;-) Linda måste visa mig hur maskinerna funkar så jag inte skämmer ut mig totalt! Som när jag skulle visa min syster hur jag trodde att en maskin funkade på gymet i Taberg och fastnade upp o ner o gymägaren fick dra loss mig. Var knallröd i ansiktet en vecka efteråt, skämdes såååå! Hehehe…pinsamt.

Nu ska flickorna läggas, fika göras och Timon matas. Ha de grejt! ;-)

2 kommentarer

  1. Comment by Mia on 4 januari 2010 21:55

    Vad duktig du är, själv har man tänkt börja träna i lite mer än två år, men har man kommit iväg. Näää, man borde egentligen ha stryk. :-D Tänkte även höra om de är okej om vi kommer och hälsar på någon dagen här framöver. Blir dock inte denna vecka då jag har sjuka barn. Men kanske nästa??? Vi vill ju hälsa lilla Timon välkommen till världen. Plus att de vore skoj att ses var ju ett tag sedan. :-D

  2. Comment by softissoffan on 4 januari 2010 22:01

    Haha, tack! Har oxå gått o tänkt på att träna i några år. Men nu är de dags! :-) Självklart är ni välkomna. Säg till dagen innan bara så kan vi fixa lite tacos eller nåt att bjuda på. :-) Hoppas barnen kryar på sig snabbt! Kram.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu