Tattoo & Work Out


Om ett par veckor kommer pappa, farmor och lillasyster Tina upp och hälsar på. Då ska jag ta med pappa och Tina och skaffa mig en tatuering. :-) Hittat en salong i Sundsvall som hade väldigt fina bilder på sidan. http://www.cliffordstattoostudio.se/ verkar vara en duktig och seriös tatuerare. Sen ska vi nog hitta på lite annat skoj oxå samma dag nere i Sundsvall.

Den 19:e ska jag börja träna på gymet på tjejkvällar. Den 18:e ska jag börja på step-up i gympahallen i Ullånger. ;-) Snacka om att jag blir snygg till beach -10 hehehe…bara sillisar som fattas. Kanske kan ta sms-lån. ;-) Hahaha! (internt skämt)

Flickorna ska börja på dagis igen imorn efter att haft jullov. De längtar så mycket! Det är så kallt ute att de inte kan vara ute o leka. De klättrar på väggarna av uttråkning. De är så söta, snälla och duktiga att jag ofta glömmer bort att de bara är 4 och snart 6. :-) Timon han sov så duktigt inatt. Bara 3 veckor gammal o sov från halv 12 till 7. :-D Underbara pojke. Han kräks ingenting och skriker nästan ingenting. Han håller huvudet riktigt stadigt och följer oss med blicken. Kan ha ögonkontakt i mer än 10 sekunder. :-) Sötis! Gör roliga grimaser o gillar att pussas.

På söndag fyller pappa 44 år! :-) Minns när han var lika gammal som mig, då var jag 12 år och mina tvillingsystrar var knappt 1 år gamla och så gosiga. Tiden går så fort när man har roligt. Men jag ser det faktiskt inte som något sorgligt utan tvärtom roligt och spännande. Ser fram emot att barnen växer upp och får egna familjer. Vill ha många barnbarn! :-)

Läste i tidningen idag att det kalla vädret vi har just nu beror på att sibiriska vindar sveper ner över sverige i kmbination med klart väder. Det har inte varit så här kallt i januari på 7 år! Just nu är det -22 grader ute och klockan är bara 19! Så det kan bli ännu kallare. Fy katten! Men till nästa helg utlovades det mildare väder. Endast – 2 grader. Skönt det. Då kan man gå ut och leka i snön. :-)

1 Comment(s)

  1. Comment by Linda on 6 januari 2010 20:22

    Åh va kul att du också så ska börja på Step-up.. det ska jag också.. Nu äre sommaren 2010 som gäller :) Nyfiken på vad du ska tatuera för nåt.. spännande!!!!!!
    Ha en fortsatt trevlig kväll, nu ska jag ta och packa barnens dagisväskor tills imorgon :)
    kramiz

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu