Ensam hemma!


Imorn ska Daniel och flickorna följa med svärföräldrarna till Sundsvall. De ska shoppa på Birsta, flickorna ska få leka på IKEA och sen ska de hälsa på Daniels systrar och bror. Så jag och Timon blir ensamma hemma. Jag ska ta och storstäda lekrummet och flickornas rum. Sortera bland leksakerna och fixa. :-) Kanske hinner städa undan granen och de andra julgrejerna oxå. Skulle va skönt!

Idag tog jag ner stjärnorna i köksfönstrena iaf. Sen bakade jag 85 st shackrutor blev väldigt fina och goda. Eller nja. har inte smakat än. Håller med farmor när man bakar en massa hela tiden så blir man inte så sugen på att äta dem själv. Men resten av familjen äter med glada miner så jag antar att de är goda. :-) Föredrar mat framför kakor och godis.

Vred till mitt dumma högerknä häromdagen så jag återigen har fått nån inflammation i det. Gör djävuldskt ont! Ramlade i en stentrappa och slog knäet vid 2 olika tillfällen i högstadiet så att jag fick vätska i knäet. Sedan dess har jag med jämna mellanrum riktigt ont i det. Var hos en sjukgymnast för ett par år sedan när jag hade ont i det och fick förklarat för mig att det inte gick att göra nåt åt det, inte än iaf. Suck! När jag haft knäet stilla i mer än 5 minuter så känns det som nån stuckit en kniv rakt in under knäskålen…AJ! :-(

Det var mildare väder idag. Bara -10 grader så flickorna var ute och åkte pulka för första gången på flera dagar. De hade jättekul. :-D Så roligt att titta på dem när de leker. Minns själv när man var i den åldern. Man var så liten och bekymmerslös. Fast de små bekymmer man hade verkade ju enorma. Beror väl på att man inte direkt hade verktyg för att lösa dem. Men när man hade kul hade man hysteriskt kul. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu