Pigg, piggare, piggelin


I måndags startade mitt nya liv. Gick på Hög Puls som var som ett aerobics pass med lite styrketräning. Det var en tjej som heter Frida som ledde passet och det var skitkul! ;-) Tappade bort mig helt då o då o fick använda musklerna nåt så grymt att man emellanåt inte kunde lyfta på benen till slut, men tack vare några rejäla stretchingövningar efteråt vaknade jag upp utan träningsvärk på tisdagen.  På tisdagen så kom Linda o hennes söta vovvar hit efter lunch och gick på en långpromenad med mig o barnen. Drog pulka och det kändes(!)  måste komma ihåg att stretcha efter nästa gång.

Igår onsdag var jag på step-up med styrketräning oxå superkul! :-) Det var stackars sjuka Susanne som höll i passet och återigen kom jag av mig då och då men det gör ju inget. Fick verkligen känna på att jag helt saknar magmuskler numera men inte undra på när man varit gravid 3 ggr på 6 år och inte tränat knappt nåt under den tiden. Innan jag väntade Ariel hade jag t o m tvättbräda ett tag! Det är sant. Jag brukade göra minst 50 sit-ups om dagen. ;-)

Idag torsdag så ska jag ta det lugnt, städa lite, fixa med tvätten o mysa med barnen. Timon sov från 22 igårkväll till halv 7 imorse! :-D Så kombinationen av att ha tränat, duschat, sovit ordentligt, ätit frukost o fått lite frisk luft idag så känner jag mig gladare och piggare än jag gjort på länge. Känner mig lätt som en fjäder o alldeles fnittrig. Hihihi…:-)

Imorn ska Ariel och Melody gå hem till farfar och farmor efter dagis och sova över där tills på lördag. Jag, Daniel och Timon ska åka och storhandla. Sen vid 18 tiden ska jag och Timon åka till Linda på ljusparty. :-) Ska bli skoj o se alla vårens nyheter. Skulle vilja ha nåt påskaktigt.

Ska planera Ariels kalas och Timons dop. Inbjudningar, fika mm. Ha en supertrevlig helg allesammen. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu