Cup-cakes!


Har blivit helt insnöad på cup-cakes och tårtor. Min högsta dröm just nu är att lyckas med DEN perfekta dekorationen av muffins och tårta. Vill att de ska bli supersmarriga och så där picture perfect som i amerikansk film. Skulle nog svimma av lycka om jag kunde göra en perfekt bröllopstårta med matchande cup-cakes till Lindas bröllop. :-D Har hittat ett recept på frosting som var lätt att göra. Nu måste jag bara införskaffa lite material. Dvs fina muffinsformar, en ordentligt spritspåse till glasyren, sugerpaste, olika strössel, sidenband, lite olika formar för bokstäver osv o säkert mycke mer. :-) Dyrt men kul!

Igår hämtade farmor och farfar Ariel o Melody på dagis med pulkorna. Sen fick de pizza, godis, chips o en massa mys. :-) Jag, Daniel o Timon åkte till Kramfors och handlade. Sen åt vi pizza innan vi åkte hem. Vid 6 åkte jag och Timon och hämtade Marie och Julia och åkte till Linda på ljusparty. Fick jättegod Pollykaka och så köpte jag doftljus i 16 olika dofter. Sen åt jag och Daniel avokado med räkor och drack redbull vodka, mums! :-)

Idag åkte jag och Timon och hämtade Ariel och Melody. Sen får vi till Invik och åkte pulka och grillade korv. Timon sov i vagnen hela tiden. Henna hade gjort en jättefin grillplats. Imorgon är det barngympa igen, kl 11.  Ullis ska hålla i den och jag ska assistera henne. :-) Hoppas det kommer många barn som är sugna på att ha kul! :-)

Mmmm, cup-cakes. Ska försöka öva genom att göra till Marias kalas, Ariels kalas och Timons dop för att bli så bra som möjligt på det. Ska som sagt beställa sugerpaste oxå så man får bekanta sig med det materialet. Ska tydligen vara lättarbetat och inte allt för dyrt.

Nä nu sova! :-)

3 kommentarer

  1. Comment by Linda Ö on 26 januari 2010 15:53

    Haha skoja att du måste uppdatera med lite bilder på dina blivande små mästerverk, men du är ju så pysslig och duktig så det kan inte annat än bli perfekt! ;)

  2. Comment by Linda Ö on 26 januari 2010 16:01

    Förresten är har du lite länkar med inspiration:

    http://bakalitenkaka-tove.blogspot.com/
    Kolla in doptårtan längre ner, såååå fiiiiin!! :D

    http://www.heavenlycupcake.se/

    http://www.howtoeatacupcake.net/

    http://www.lisasbakverk.se/

  3. Comment by Linda on 28 januari 2010 15:25

    Ser bra ut att du redan nu börjat planera för storbaket till bröllopet :)
    Du verkar lägga ner hela din stjäl på det, gulle dig!!!
    Men som jag sagt tidigare så hjälper jag gärna till om du behöver hjälp.
    Och säg till vad som behövs så beställer jag hem :-)

    Nu måste jag ju kolla in Linda´s länkar.. spännande!!!!
    kram

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu