Snurrig men glad ändå!


Hmm, var ska man börja. Kom hem från ett galet jobbigt men otroligt roligt step-up pass för ett tag sedan. Känns så bra att träna. Är helt mör i kroppen men så avslappnad o glad. :-) Timon blir 7 veckor på fredag och han växer så det knakar. Han är så söt, mysig och man ser en personlighet växa fram mer och mer för var dag. En mycket social, glad, nyfiken och mysig liten kille. Ariel och Melody har kommit in i en period då de ska tävla och vara först och bäst på allt, tröttsamt ibland när de bara blir osams. Men sen emallanåt är de bästisar och har jätteskoj. Knepigt! Ariel har blivit väldigt intresserad av att laga mat. Hon vill göra sina egna smörgåsar och gör gärna till Melody oxå. Vill även hjälpa mig att laga middag och om hon får hjälpa till så är hon inte lika kinkig med maten. :-)

Har många järn i elden just nu o det märks i min hjärna. Måste skriva ner de mest enkla saker som att tvätta och vattna blommorna för att inte missa nåt. Tills på lördag ska jag baka 50 cup-cakes och mockanystan. Den 14:e är det 6-års kalas för Ariel, den 20:e ska Linda ha 20 cup-cakes, den 23:e är det ljusparty. Efter det någon gång ska jag ha dop för Timon. Det är ett evigt planerande och jag har ett block där jag skriver ner idéer som poppar upp för att inte tappa bort nåt. :-) Just de! Var på Dollar store i måndags och köpte 5 stora runda svarta fat + ett lite mindre fyrkantigt som ska bli min kak-tårtställning. + att jag köpte en färdig kakställning i glas, vitt o svart med blommönster, jättesnyggt! 3 våningar men inte så stort. Skulle gissa att man max får plats med 40 muffins.

Samtidigt så planerar jag att färga o klippa håret nån dag och tatuera mig! :-) Kanske ska tatuera en muffins!? ;-) Hehehe…näää, inget i färg. Det får räcka med barnens namn i svart med stjärnor.

4 kommentarer

  1. Comment by Linda Öberg on 3 februari 2010 23:33

    Det kakfatet med våningar sneglade jag också när jag va där ;)
    Haha råkar veta en tjej som har en tatuering längs hela sidan, ett typ godisträd med an ananas, klubba, inslagen godis och en muffin om inte jag minns fel, har bara hört talas om den ännu inte sett den, men det lär ju vara en syn… ;)
    Damn!! Va du slår på stort med cupcakesbakandet, jag håller mig till typ 6 st i taget tills jag fått tag i det ultimata receptet och kombinatinen för den delen av kaka och frosting :D
    Men längtas gör jag till nästa helg då jag ska göra allahjärtansdagtårtan ;)
    Hihi man e som ett litet barn igen ! :D

  2. Comment by softissoffan on 4 februari 2010 0:16

    Haha, ja har ju bakat en hel del muffins eller muffare som Daniel säger i mina dar. Så jag vet ju iaf på ett ungefär vad som funkar. Har ett muffinsrecept med grädde i som är supergott. ;-) Tårta däremot är jag lite mer gröngöling på. Ska försöka göra en fin allahjärtansdag tårta till Ariels kalas men vi får väl se hur de går. Lite nervös…

  3. Comment by Linda Öberg on 4 februari 2010 12:07

    Ja man e typ van att alla muffins bli sådär skittråkiga , platta, torra och helt osaftiga, men gårdagens skyhöga tårtbotten va en trevlig överraskning, egentligen skulle man väl kunna använda samma i muffins för den blev ju superlätt och jättehög :)
    Så den ultimata tårtbotten är funnen, haha ett steg på vägen iaf. ;)
    Idag blir det ett försök med amerikanska muffins men frostingen har jag inte kommit på än, kanske vit chokladfrosting eller mjölkchokladfrosting :D
    Allt låter ju så himla gott!!! :P Så JA man blir alldeles snurrig!!! :O

  4. Comment by softissoffan on 6 februari 2010 0:14

    Jag har tänkt lite på ditt bröllop. Ni skulle väl ha amerikanskt tema? Skulle va jättecoolt att göra antingen cup-cakes med sugerpaste lock med den amerikanska flaggan på varje. :-) Eller frosting i rött på några, blått på några o vitt på några o så strösselstjärnor på. Skulle bli supersnyggt när de står ihop. Som sagt, de enda jag tänker på är cup-cakes. ;-)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu