Let them eat cake!


Idag hade lilla Ariel 6-års kalas! :-) Linda o Hanna, Sara och Amanda och Lennart och Mikaela och Marie och Julia var här med jättefina presenter. Vi åt Hello Kitty tårta och hade godis skattjakt. :-) Myche trevligt! Och som icing on the cake ;-) fick jag en present oxå! En superfin tårtbok av Linda. Tack så supermyche. Gick genast in och skickade efter redskap som rekommenderades i boken. Så kul! Ska göra en doptårta till Timons dop på söndag och cup-cakes till Linda på lördag.

I fredags var vi hos Linda o Henke i Mäja o åt ost o kex o drack vin. :-) O så såg vi Småstadsliv. Hehehe…lurvpösar…me like a lot!

Det är liiite synd om mig oxå. Är så förkyld. Ont i halsen, snorig o lite rethosta. Blä! Har försökt ignorera den i några dagar nu men det funkar inte så jag får väl käka några zyx o nån alvedon. Blä!

På torsdag kommer mamma o tvillingsystrarna upp. Ska bli kul! :-) Imorn kommer Linda o Hannah o åker pulka o grillar korv för dagis är stängt. Så imorn åker grillen fram. :-) Nu ska ja sova. God natt!

4 kommentarer

  1. Comment by Linda Öberg on 15 februari 2010 19:42

    Tja!!! Hur gick det med Hello Kittytårtan? Kom du överens med SP´n? :)

  2. Comment by Marie on 15 februari 2010 22:24

    Hallå du glömde lilla mej & Julia.. men de är inte lätt att vara glömsk hi hi;P

  3. Comment by softissoffan on 16 februari 2010 20:04

    Marie: Förlåt! Jag får skylla på förkylningen. ;-) Självklart var ni här med en jättefin present o du bytte ju bajsblöja på Timon så ja fick ju oxå en present av dig. ;-)
    Linda: Jag gjorde fel på receptet. Hade i för mycket gelatin, fel kavel o underlägg när jag kavlade ut den. Kavlade den för tunt och hade den i kylskåpet så med tanke på detta så blev de riktigt bra. Är ju inte den som ger sig i första taget. ;-) hehehe…nää så det ska nog gå bättre nästa gång. Ska göra en fin dop tårta åt Timon som du gärna får fota. :-)

  4. Comment by Linda Öberg on 16 februari 2010 22:03

    Haha ja men eller hur, hade massa inpräntat i huvet när jag gjorde den första gången, förvara lufttätt, bada kaveln i florsocker m.m. haha men man lär sig hela tiden. T.ex. efter den vart i kylen, kan man köra den i micron på uppvärmning max 10-20 sek. så blir den mjuk å jobba med igen. Åsså om man ska färga in den så bör man slänga i lite vaniljsocker eller annan smak för min smakade då bara livsmedelsfärg… :P
    Jojjomän visst kan vi föreviga den på bild, nemas problemas! ;) Fixar vi :D

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu