Timons dop!


I torsdagskväll hämtade jag och Ariel mormor, moster Katrin o moster My på macken. De hade åkt buss ända från Jönköping. På fredagen var det iskallt ute så vi stannade inne och bakade 2 sorters småkakor och 2 chokladkakor som skulle va tårtbottnar till Timons doptårta. Sen åt vi tacos och chips. På kvällen när Ariel,  Melody och Timon somnat så åt vi räkor och drack lite vin. :-) På lördagen gjorde jag sugerpaste och tårtan. Den blev riktigt bra. Men det kan alltid bli bättre. ;-)  Till middag beställde vi pizza från Ceasars.  Sen bakade jag 25 cup-cakes åt Linda som fyllde år. For hem till henne med Ariel och fick smörgåstårta! :-)

Idag så hade vi dopet och det gick O T R O L I G T bra! :-D Timon var supersnäll, gudföräldrarna Linda och Henke var oxå supersnälla o grinade ingenting, ;-)  församlingshemmet var super, fikat var gott och det kom en massa trevliga människor som hjälpte till så det känns som jag inte gjort nåt! Tack så jättemycket för trevligt sällskap, all hjälp med disk, städ och superfina presenter. :-D Det kunde inte varit bättre! 

Och till alla som tyckte att Timons doptårta var fin och smakade gott: Ni får gärna beställa en av mig. Behöver träna till Linda Enroths bröllopstårta som jag ska göra i sommar. För en stor tårta ca 12 bitars, lite beroende på dekorationer, så tar jag 150 kr. :-) Självklart så är jag noga med hygien och bra ingredienser.

Nyss så skjutsade jag mamma o tvillingsystrarna till bussen igen o jag måste säga att det kändes lite sorgligt att säga hej då! Man träffas ju så sällan o vi hade jättekul denna helg. :-) Till sommaren ska jag ta barnen och fara ner och stanna 1 månad. Naturligtvis efter 4 juli. ;-)

Kram!

2 kommentarer

  1. Comment by Linda Öberg on 22 februari 2010 1:20

    Ja visst gjorde vi de bra?! Vi som stod stilla så länge å inte ett endaste grin, va bra gjort tycker ja allt ;) hehehehe…. :D
    JA tack för gott fika å trevligt sällskap, va så roligt =)

  2. Comment by softissoffan on 22 februari 2010 20:00

    Haha, jo jag var ju lite orolig att ni skulle börja klättra omkring o bråka men som sagt ni var så duktiga. ;-) Det kommer nog att gå jättebra på erat bröllop. ;-)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu