Svart som natten sa katten


I tisdags var jag hemma hos Linda o färgade håret svart! :-) Jag är sååå nöjd. Inte första gången jag har svart hår eller färgar håret för den delen. Första gången jag gjorde nåt med håret var jag 6 år gammal och permanentade det. Första gången jag färgade håret var jag 14 år. Sedan dess har jag varit brunett, rödhårig och svarthårig o flerfärgad. När jag och Daniel träffades för 7 år sedan så hade jag samma frisyr och hårfärg som jag har nu. Blondin har jag varit de senaste 5 åren så nu är det dags att variera sig lite. :-) Imorgon ska jag göra turkosa slingor och färga ögonfransar och ögonbryn med. Blir säkert superbra! :-)

I tisdags var jag o tränade på gymet för första gången på ett tag pga förkylning. Det gick riktigt bra. Linda hade gjort ett träningsschema åt mig som jag ska följa i fortsättningen oxå. Stretching är a och o! Igår så var jag på step-up och jag var ganska nervös innan för när man inte tränat på en dryg vecka så känner man sig lite avkommen. Men det gick jättebra det med. Måste säga att jag hatade Susanne där ett tag på uppvärmningen när benen kändes som cement, svetten rann nerför pannan o ryggen o hjärnan var som gröt. O Susanne ropade: Kom igen en gång till, en gång till…ja trodde ja skulle dö. Men det gick ju o efteråt är man ju så nöjd med sig själv. Så Susanne om du läser detta: Jag hatar dig INTE du är en superbra instruktör. ;-)

Idag ska jag försöka städa lite o imornkväll efter att ja varit hos Linda så kommer Marie o Mattias hit o käkar lite tacos. Värsta fredagsmyset! ;-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu