HÅRdrock!!!


Jag måste bara börja med att säga JAG ÄR LYCKLIG!!! :-D Igår var det sååå underbart väder. Började med en härlig sovmorgon o en god frukost. Sen for jag ner till Ullånger o åkte skidor med Heidi. Första gången jag stod på ett par skidor sen jag var 6 år! Åkte nog ca 5 km o ramlade bara EN gång. ;-) Naturtalang. Hehehe…

Sen hämtade jag mitt klädpaket från HM på macken, handlade på ICA (slog sönder en porslinshöna PINSAMT) o for hem en sväng. Sen var jag hos Linda o fixade lila slingor till mitt svarta hår. :-) Sen på kvällen kom Mattias o Marie o käkade tacos o kollade på Lets Dance o Solsidan. Linda, Henke o Conny kom förbi en sväng oxå. :-)

Idag for vi ner till Sundsvall med Lasse o firade David som fyller 30 idag. Sen for vi till Birsta. Daniel gick på Biltema o jag, Lasse o Timon gick o kollade på kläder o skor. No offense Lasse om du läser detta, men att handla med Lasse är som att ha en egen bög att shoppa med. ;-) Alla tjejers högsta dröm! Han har jättebra smak o är så lugn o rolig att shoppa med. :-D

Hittade en supercool affär, nu minns jag inte vad den heter but, det var en HD i skyltfönstret, svartmålade väggar o värsta rockkläderna. Tvingade Lasse att köpa en supercool t-shirt för 400 spänn! Stackarn vart pank typ. Sen övertalade jag han att köpa ett par stövlar åt Sandra. ;-) Timon gillade oxå att shoppa.

Jag är sååå nöjd med mitt hår! Nu längtar jag till min tattoo sitter o jag ska ha mitt dunder o brakparty på centrum när lilla  jag fyller 30 år om 2 år. Då blir det snacks, dricka o live hårdrocksband!!! :-D ALLA ÄR VÄLKOMNA. ;-)

1 Comment(s)

  1. Comment by Tina on 7 mars 2010 13:18

    Om två år kommer jag å hälsar på då :) nä men till hösten eller vintern kankse, när man tjänat ihop lite pengar å kan släpa med sig pojken med ;)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu