Timon 3 månader!


Var på bvc förra veckan o vägde o mätte Timon. O så fick han sina 2 första vaccinationssprutor. Stackarn vart alldeles ledsen. Han är så snäll! :-D Han har bestämt sig för att han ska somna vid 18-19 tiden, vaknar till o äter lite vid 2-3 tiden o sen dags att gå upp vid 6-7 på morgonen. Men om man vill ha sovmorgon kan man byta på han, mata han lite o lägga han på kudden brevid sig. Då ligger han o tittar på mig o pratar ett par timmar. ;-) Såå mysigt! O jag är så pigg!

På sportlovet var vi på Knasiga Kojan med Maria, Alma o William o Lotta o hennes små söta pojkar. Det va superskoj o mysigt. :-) Barnen hade så skoj! Vi var där i 5 h o lekte o åt god mat. I lördags var vi och åt middag hos Daniels föräldrar. Sen lämnade vi Ariel och Melody där och for ner till Sundsvall en tripp och handlade lite. De va mysigt oxå. I söndags bjöd vi Daniels föräldrar på middag och jag bakade en påsktårta. :-) Har så många idéer på tårtdekorationer men kan ju inte baka tårtor varje dag heller. Vem ska äta dem o det blir för dyrt! Nej, får satsa på att få in lite beställningsjobb så man inte blir ruinerad o tjock!

Idag sov jag o Timon från 12-15:30! Vi myste i sängen medans flickorna lekte o kollade på film. Skönt att man kan lita på dem och att de klarar sig själva en stund. Så stolt över dem. Sen var jag på gymet en sväng o tränade musklerna. Vill fettsuga mina handtag! Imorn blir det step-up. Favoriten! Skulle kunna träna step-up alla kvällar i veckan. Så kul. :-D  

Imorn ska Ariel och Melody åka o simma med farmor och farfar efter dagis. Jag ska vika tvätt! Wow…spännande tänker du. Nja, kanske inte spännande som att hoppa fallskärm eller simma med hajar men ganska terapeutiskt. ;-) På torsdag ska vi äta våfflor hos Maria efter dagis. På torsdagkväll ska jag på modevisning och det ska bli spännande. Får se om A-L vågar visa upp nåt rafset eller så. Isf läggs bilder upp på fejjan sent på torsdag kväll. ;-) På fredag ska jag och barnen fara på Knasiga Kojan med Linda, Hannah, Robin, Sara o Amanda. O sen på kvällen ska jag baka en Byggare Bob tårta till William som fyller 3 på lördag. Lillpojken börjar bli stor. :-D

På lördag är Danne bjuden på klassfest och vi är även bjudna på kalas i Invik + middag hos Dannes föräldrar. Hmmm…undrar om det kommer nåt mer. Får pussla på bästa sätt eller tacka nej till sistnämnda. Söndag kommer iaf tillbringas i soffan med pyjamas på hela dan!

4 kommentarer

  1. Comment by Maria Thors on 17 mars 2010 7:01

    Hej!! Ponkens kalas är på söndag!! Hoppas det funkar med era planer :-)

  2. Comment by softissoffan on 17 mars 2010 11:09

    Ja men de gör ju allt lättare! :-D Ja e lite förvirrad ibland. ;-)

  3. Comment by Maria Thors on 17 mars 2010 20:13

    Kommer ni i morgon??? Såg att Ariel hade feber.Vi skickar en stor krya på kram till tjejen *kram*

  4. Comment by softissoffan on 17 mars 2010 22:19

    Tack! Svärmor köpte ett för tidigt påskägg med typ 1 kilo godis så hon lär nog vara frisk tills på söndag iaf. Kuckelimuck medicin som Karlsson på Taket säger. ;-)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu