Traktortårta


Gjorde en traktortårta åt William igår som jag faktiskt vart riktigt nöjd med. :-) Känns bra! Har fått in en del beställningar på tårtor så nu kan jag öva en massa inför Linda o Rogers bröllopstårta. :-D Jag vill ju att den ska bli perfekt! ;-) När Diana ska ha dop för Liv ska jag göra en våningstårta! Blir den bra då har jag gått hopp för Lindas bröllop. Hon tror ju på att jag klarar det så jag vill inte göra henne besviken.

Vad händer annars? Jag tränar, jag har beställt lite nya sommarkläder åt mig och barnen, ska köpa nya gummistövlar till Ariel och nya vårskor åt oss 3 tjejer. :-)

Ariel stackarn har varit sjuk sen i onsdags! Var o hämtade henne på dagis o sedan dess har hon varit krasslig. Idag så somnade hon på soffan mitt på dan! Det har inte hänt sen hon var 1 år!!! :-S Köpte mer alvedon på macken, tack o lov att det går. Så nu sover hon djupt. Melody är snorig och har ju sin astma men annars är hon ganska pigg. Timon mår bra än så länge iaf. Daniel är småkrasslig så vi får se om han oxå stannar hemma imorn.

Nästa helg är det påsk! Ska städa och påskpynta imorn. :-) Har mina porslinshönor som jag ska lägga chokladägg i. O så har jag köpt lite mer fjädrar. Så påskris ska ut o plockas imorn. Apropå ut så har katterna ingångsförbud numera. När jag kom ner i fredagsmorse så hade katterna skitit i en blomkruka + på Timons skötbord o pissat på golvet under skötbordet. Så nu har jag fått nog! De får vara utekatter from nu. Ska göra en skylt att hänga utanför dörren så ingen släpper in dem. Äckelråttor!!!

Nu ska jag oxå sova lite.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu