Påsken hägrar!


Nu är det påskfint i huset. Barnen dekorerade påskriset efter konstens alla regler och det blev jättestort o fint. Har ställt fram tuppar, hönor och kycklingar lite överallt. Fint! :-)

Idag har jag packat ihop en kartong med skor och kläder till bytardagen på söndag. Ska lämna in dem på lördag mellan 9-11. Ska baka 2 påsktårtor idag. En till Frida och en till mig själv. Bilder kommer att läggas upp på facebook när de är klara. Ska göra påsk cup-cakes till bytardagen oxå. :-) Blir mini choklad cup-cakes med grön frosting och gula marsipankycklingar. Tror jag ska göra 20 – 30 st. o sälja dem för 5 kr. styck.

Imorn ska jag till BVC med Timon och se hur mycket han har växt. :-) Han bara växer o växer! Igår fick han smaka potatispuré för första gången. Var ingen större hit. Tror han var för hungrig för han gillar att äta med sked. Har även börjat ge han välling på kvällen o han slukar 2 dl på nolltid! Magen fungerar bra så i fortsätter på det. :-) Har köpt en ny fleeceoverall till han i stl. 74 som är så mysig. Vit med stora mörkblåa äpplen på. O så mössa och halsduk. Tänkte han skulle ha den nu i vår. Måste ta in sittdelen på vagnen och tvätta av den så vi kan gå på promenader när värmen kommer o vägarna börjar torka upp. Önsketänkande!!! ;-)

På lördag är det påskafton och Maria ska ha Tupperwareparty kl.13 och sen på kvällen är vi eventuellt bjudna på fest hos Jens och Anna-Lena. Däremellan ska vi äta påskmiddag och leta efter påskägg. På söndag är det bytardagen och sen ska vi nog äta middag hos svärföräldrarna. Svärmor fyller år på tisdagen så jag ska köpa en fin blomma till henne.

Nu ska det bakas tårtbottnar och lagas middag.

3 kommentarer

  1. Comment by Linda on 24 mars 2010 15:37

    Påskafton på lördag???
    Nu är du väl ändå ute en vecka för tidigt =)
    Spännande med dina cupcakes… man får provsmaka på söndag då ;-)
    Tänkte försöka hinna dit tills dem öppnar, sen blir det nog en skotertur om vädret tillåter.

  2. Comment by Linda Öberg on 24 mars 2010 16:20

    Ja satan!! Jag läste också Påskafton på lördag, (fatta NU på lördag) å höll på å sätta min energidryck i halsen(i brist på kaffe) !!! Haha för hur klåen ska ja hinna dom jättetårtor jag ska göra till påskafton, tills nu på lördag!? Jävlar va du skrämdes!!! :-O
    XD

  3. Comment by softissoffan on 25 mars 2010 9:17

    Jo jag hade ju fullt upp tills nu för att pussla ihop allt o förstod inte varför alla skulle göra allt på självaste påskafton. Suck! Ja men nu har man ju fått öva på att göra påsktårtor iaf. Så de kan inte bli annat än perfekta till nästa helg!!! ;-) Bilder finns på fejjan.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu