Hönsgård


Har ju funderat på det här med höns ett tag o nu läste jag om det i veckans Allers o tror nog att vi ska göra slag i sak o snickra ihop en hönsgård nu till våren och köpa oss lite höns. 5-6 höns ger tillräckligt med ägg för en normalstor familj. O så får man gratis gödsel till rabatterna. ;-)

Idag gjorde vi först chokladbollar med färgglatt strössel o sen gick vi ut och promenerade en lång bit, lekte i snön och hade skoj i 2,5 h. :-D Skönt att få komma ut i friska luften. Satte Timon upp i vagnen för jag tänkte att han kunde titta sig omkring o så men han somnade innan jag hann nerför bron. Så det var ju bara att lägga han ner. Tänk va frisk luft kan göra bebisar sömniga. Men Ariel och Melody hade iaf massor med energi. När vi kom hem så somnade jag sittandes i soffan med Timon i famnen. Lillbubben väger 8 kilo!!! O det klarar jag av att sitta o hålla på armen medans jag sover.  Värsta musklerna! ;-)

Snart är det påsk på riktigt och på torsdag förmiddag ska det sjungas påsksånger på dagis. Barnen ska vara utklädda till påskkärringar och andra påskfigurer. ;-)

Imorn ska jag och Timon följa med Linda till Birsta o shoppa o det ska bli så kul! Har bonuscheckar på HM för 550 spänn så jag ska köpa treggings till mig själv. O så ska jag in på IKEA o köpa en riktig badbalja åt Timon. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu