Hej o hå


Var ska man börja? Påskafton gick väldigt bra. Vi var 12 personer och menyn bestod av en välkomstdrink på hemmgjord fläderblomsaft. Till förrätt en kall paj med sallad, kokt ägg, avokado, räkor och gravad lax o en kall dressingsås. Till huvudrätt bjöds det på helgrillad kyckling och rostade rotsaker o en annan kall dressingsås. Till dessert blev det vit chokladpannacotta med hallon. Sen fick man välja mellan påskmust eller vitt vin. :-) Maria o hennes syster Stina, Alma o William kom till min räddning med morötter och hjälp tidigare på påskafton. Så själva matlagningen var en riktigt trevlig pick-nick kan man säga. Hehehe…  ;-) Stort tack Maria!!!

Idag var jag o Timon på föräldrargrupp på bvc o fick träffa andra söta bebisar. Ska gå 1 gång i veckan o få testa på spädbarnsmassage bla. :-) Första gången trots 3:e barnet. Fast jag har ju gjort massage på de 2 andra ändå. Timon väger nu 8,3 kg och är 65 cm lång. Han har känts lite febrig o lite hängig i några dagar nu. Tog tempen på han innan och den låg på 37,6. Jag hoppas att det är tänderna som spökar eller 3 dagars febern som spädbarn kan få. Ska ta tempen imorn igen och ringa bvc om den inte gått ner.

 Sen var vi o hälsade på grannarna Karl-Johan o Edith idag o fikade. De blev jätteglada för lite besök.  :-)

Var o hämtade 2 paket på macken idag från HM o Jotex. Min påskduk bla jaja, bättre sent än aldrig, suck! Barnen fick lite nya sommarkläder o de blev överlyckliga. ;-) Även jag unnade mig lite sommarkläder o insåg att jag måste börja sola om jag inte ska döda nån med min blekfishet!

Har fyllt i ansökningspapprena till tandsköterskeutbildningen i höst. På distans i ö-vik. :-) Sen måste jag bara bolla med Timon under hösten men det ska nog gå o lösa med svärföräldrar som är pensionärer, snälla kompisar o en sambo som får offra sig lite oxå. ;-)

TÅRTOR! :-D Den 16:e en Pokemontårta till Viktor 8 år, den 18:e en Carstårta till Elmer 4 år, den 22:a 2 st Hello Kitty tårtor till Liv 1 år! Ska bli så kul. Sen har Linda köpt en våningsset till mig som jag ska använda till Livs doptårta i Maj. 4 våningar blir det. Spännande! Blir ett genrep inför Lindas bröllopstårta. :-)

Nu längtar jag till sommaren!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu