Takdropp o snödropp


De senaste 3 dagarna har varit helt underbara med strålande sol o plusgrader. Snön smälter undan och jag och barnen hittade både snödroppar och krokusar i en rabatt. Även tulpan och påskliljeknoppar kikar fram emellan fjolårets torra gräs och vissna blommor. När Timon låg och sussade i sin vagn passade jag på att städa ur en rabatt, blev så fint. :-) När man väl kommer ut vill man knappt gå in igen. Älskar solen!

Det har börjat bli fart på renoveringen igen. Idag fick Danne va hemma från praktiken och då rev vi golv o Danne målade ångspärr i badrummet. Känns så skönt att det går framåt och jag längtar tills det är klart! :-)

Imorgon ska jag och Timon åka på babymassage. Mycket lärorikt och roligt. :-) På lördag är det Lars Vegas Trio på Kasino i Sundsvall. Maria ska passa Timon och jag och Daniel ska åka ner och ha skoj. Alla som vill får hänga på. ;-) Ska även baka 2 stycken tårtor. :-)

Nu kommer jag inte på nåt mer. För en gång skull så har jag massor av snygga kläder att ha på mig! :-) Nu fattas bara ett par converse.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu