Bakeli bak


I tisdags gick jag och barnen på långpromenad till Ida och fick flickorna klippta och en mycket trevlig pratstund. Ska bli så spännande att se vad hon får för en liten bebis. :-) Passade på att lämna amningskudden som är suverän att ha de första månaderna när bebisen är liten. Timon väger ju 8,5 kilo och är 68 lång så den funkar inte för mig längre. Ariel och Melody blev jättenöjda med sina nya frisyrer. O på hemvägen plockade de tussilago i dikena och det var så varmt o skönt. Jag hade mina nya lila ”converse” (fejk) på mig. De är så sköna att gå i, speciellt när man gått omkring i fodrade gummistövlar hela vintern. ;-) Dessutom matchar de min nya jeansjacka från HM superbra.

Igår var det en riktig bakdag. Ja jag eldade, tvättade, städade lite, skjutsade barnen på dagis, tog hand om Timon o sånt oxå förstås. Julia kom förbi en sväng o lekte. :-) Så det blev 2 chokladkakor till Livs Hello Kitty tårta, 1 chokladkaka till dagis, 1 mini morotskaka som jag använde till Livs mini Hello Kitty tårta + en stor morotskaka till oss. Mattias fick med sig en bit hem. ;-) Så på kvällen åkte jag på föräldrarmöte på dagis och det var mycket givande. Så nu sitter man med i föräldrarrådet. Känner mig hedrad. Kakan blev väldigt uppskattad oxå. Gjorde en frosting med choklad o kaffesmak, smaskigt! Sen när jag kom hem nattade jag Timon och gjorde sugerpaste och 2 tårtor som går att se på fejjan. :-) Diana kom och hämtade dem idag och hon verkade nöjd. Överröste mig med beröm. :-D Hihihi…ska bli kul att få göra Livs doptårta oxå.

Idag tog vi ledigt från dagis och babymassage för Melody och Timon är så snoriga. Kanske går ut en sväng sen om det inte blåser för mycket. Ringde Catjas tandläkare i ö-vik och bokade tid åt mig o Danne. Ska bli skönt o få tänderna kollade innan de trillar ut. ;-) Nu ska jag mysa med Timon!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu