Valpar!


I fredags kväll gick jag, Linda och Timon kvällspromenad ihop första gången och det gick som hejsan! Så det kommer vi nog göra många gånger. :-) I lördags så var vi hos Jens och Anna-Lena på grillparty och det var mycket trevligt. Igårkväll var jag och barnen på Barnteater efter dagis och sen på kvällen gick jag och Linda på promenad. Så skönt att få röra på sig och prata med nån annan vuxen. Blir promenad ikväll igen. :-)

Timon har varit superförkyld i en vecka nu snart och jag hoppas det går över snart. Han fick Ventolin i fredagskväll då han inte kunde andas knappt. Melodys medicin mot förkylningsastma. Men man märkte stor skillnad så det funkade på han också. Egentligen ska man ju inte ge någon medicin utan diagnos eller rekommendation av läkare men vad gör man klockan halv 1 på natten när man inte har ork eller möjlighet att åka till akuten.

Har kollat in 3 olika kennlar som föder upp Norfolk terrier. De är ju sååå söta! En kennel i Luleå fick 4 valpar i mars. 3 hanar och 1 tik. Är helt grön på att köpa hund så jag skickade meddelanden till de 3 kennlarna och presenterade mig och min familj och frågade lite om tillgång på valpar och pris. Känner att det skulle passa ganska bra att skaffa en valp nu eller i sommar. Men får se vad det kostar och vad Daniel säger. Vi har ju pratat ganska länge ca 5 år om att skaffa en Norfolk terrier nån gång. :-)

Imorn ska Melody på hörselkontroll på BVC och på torsdag ska jag och Timon på babymassage och sen är vi bjudna på grill och fika hos Maria i Invik. :-) På fredag blir det Valborgsfirande hos Linda & Roger med god mat och brasa. Jag ska göra vit chokladpannacotta med smuldegssmulor och hallon. Sen tänkte jag testa att göra Baklava som har blivit en av min o Dannes favorit. Ett härligt bakverk från mellanöstern. :-)

Vill ha en liten valp nu! :-D Fick precis svar från http://www.norfolk.se/ och de skrev att jag ska höra av mig om 2 veckor så eventuellt har de en liten hanvalp åt mig om jag är intresserad. :-) Hihi…va skoj de skulle va!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu