Hosta o snor


Ariel hostar och Timon är snorig som den! Jobbigt för dem. :-(  O imornbitti har Timon tid för vaccinationsspruta på bvc. Men jag tror inte Ariel kan åka till dagis imorn heller. Får försöka hålla henne lugn imorn så hon kryar på sig tills på fredag då de ska ha övernattning på dagis. Kanske de kan vara hos farmor o farfar imorn medans jag åker till bvc. Hoppas! Ska be Danne ringa o fråga. :-)

Jag o Linda skulle promenerat ikväll men stackars Robin har feber o Danne skulle fixa med bilen så det gick inte men jag hoppas vi kan gå imornkväll. Jag måste verkligen sluta småäta hela tiden…men det är ju så gott! O jag säger som mamma om rökningen, det är min enda hobby! ;-) Men jag får skaffa en annan hobby om jag inte ska gå omkring o dra in magen på stranden i sommar. Hehehe…

I dag så bakade jag o flickorna en morotstårta. :-) En morotskaka med glasyr och morötter i marsipan.  Blev sååå fin o mumsig. Sen städade jag tvättstugan så nu är det rent o fint. Kattungarna är så söta! De har det så mysigt nere i tvättstugan i lugn och ro. :-) Ska skriva en lapp o sätta upp på ICA.

Den 11:e juni tar min smarta o snygga lillasyster Tina sjuksköterske examen!!! :-) Hon ska jobba som sjuksyrra på Barnavdelningen på Ryhov i Jönköping i sommar. Hon kommer va så omtyckt för hon är så duktig och snäll. Jag är stolt! Skulle gärna vara där och se henne men det kostar för mycket och jag hade tänkt att åka ner i juli med barnen. Funderar på 3 alternativ. 1. Ta bilen o köra halvvägs, sova o sen fortsätta. 2. Ta med Daniel och turas om att köra. 3. Ta bussen. Helst alternativ 2 men får se om Daniel vill följa med.

Men Maj månad har mycket att erbjuda. :-D Det ska bli personalfest i Mäja, Vår Ruset i Sundsvall o mycket grillning hoppas jag. :-)

1 Comment(s)

  1. Comment by Tina on 11 maj 2010 18:15

    Söt du e fia! så dumt för jag får bara ta med mig 4 anhöriga till examensceremonin så e ganska lugnt att du inte kommer, ska bli kul å träffa dig i sommar dock!! Ska ha födelsedagsfika för en helt gäng den 22a, har du nått bra baktips på nått lätt å som kan bakas några dagar i förväg?

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu