Underbar helg!


Ja det har det verkligen varit! :-) I torsdags var jag, Danne o Timon o storhandlade o unnade oss en massa gott. Sen på fredagen så åkte vi ner till Bilmässan i Sundsvall med Mattias o Markus o kollade på en massa fina bilar. Jag hittade min drömbil en Cheva Impala Sport Coupe med cab. ;-) Underbar bil som BARA kostar ca 400 lakan renoverad. Jaja, man får tigga en av sina barn sen när man är pensionär o de är rika. ;-) På hemvägen stannade vi på matvraket o käkade burgers, smaskens! Ryssvärmen kom som på beställning där på eftermiddan o det var härligt! Barnen sprang ute o lekte barfota vid 8 på kvällen.

På lördagen så kom svärmor med blommor! Så då fixade vi till i trädgården. Tvättade av bron o fixade till det riktigt snyggt. :-) Sen kom Helena, Patrik och Ronja i deras Pontiac, jävulskt snygg bil å, o berättade att de skulle ta med husvagnen! ;-)  Daniel var först borta vid dammen med Ariel och Melody. Sen gick han Kallsta/Kålsta runt med Lasse och Timon. Sen for han iväg o köpte en eu moppe för 2700 som han fann på blocket. Nice! ;-) Röd o snygg ä den.

Sen på kvällen kom Mattias, Marie, Patrik o Helena. Vi satt o myste i solen ute på bron o hade trevligt o sen grillade vi hamburgare. Till efterrätt blev det smördegsbakelser med nutella, vispgrädde vit choklad o hallon. :-) Det var meningen att Jens, Anna-Lena o Linda med barn skulle komma men de vart magsjuka för stackarna. Vi ägnade en tanke åt dem när vi njöt i fulla drag av sol, mat, dryck o trevligt sällskap.

Imorse åt vi frukost med Patrik, Ronja o Helena innan de for hem till hästarna o sitt stallbygge. Nu ska vi ha en mysdag. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu