Sommar, sol o jordgubbar


Det är inte ofta man har tid eller ork över till bloggen numera med allt som ska hinnas med. :-)  Ariel, Melody och Timon kräver ju en massa uppmärksamhet men även trädgården. Sen vill man ju hinna sola, bada och umgås med Daniel och vänner.

I tisdags grillade vi med Mattias och Marie och igår grillade vi med Jens och Anna-Lena. Har varit i Almsjönäs och badat 2 ggr och gillar det mycket. :-) Skulle va underbart att ha en sommarstuga uppe på fjället. Kanske nästa sommar.

Timon har blivit 7 månader och är stora killen. :-) Han väger 11 kilo och har lite smått börjat röra på sig mera. Kryper inte än dock. ;-) O inga tänder heller men han har börjat äta mat med lite bitar i och Mariekex älskar han. Kommer bli en riktig liten hjärtekrossare. Han har badat 4 ggr nu och han är så duktig. Sätter ner han i vattenbrynet och där sitter han i 10-15 min o plaskar, gräver i sanden o leker med leksakerna som systrarna springer o hämta åt han. Han har inte stoppat in ett enda sandkorn i munnen utan när han får lite sand på handen sköljer han försiktigt bort det i vattnet. En försiktig o ren kille. ;-) Hihihi…

I fredags bakade jag en Twilight tårta till Linda Edlund. Men nu vill jag inte göra fler tårtor på ett tag. Då ska jag ha riktigt bra betalt. :-P

Idag var vi borta på Nordbogård och kollade på auktionen, caféet och deras fina silversmycken. :-) De har gjort jättefint därborta och caféet var supermysigt och fräscht! Sen for vi till Almsjönäs med lite lunch och fika. Efter det for vi runt och kollade lite på Getberg och Mäja. Sen gjorde jag fläderblomsaft och plockade 3 liter härliga jordgubbar.

Imorn om det är fint väder ska vi ta med fikakorg och badkläder till Prästtjärn och umgås med Maria, Alma och William. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu