Timons 1:a tand! :-D


Jo det är sant! Den första lilla bissingen har kikat fram nu och den sitter nere till vänster. Han gillar inte att man känner på den men jag lyckades sno en liten titt på den o den va vass! Inte undra på att han har varit så kinkig den senaste veckan. Stora killen! Men kryper gör han inte än. ;-)

Annars då? Jo måndag o tisdag var städ o tvätt som dominerade. Onsdagen spenderades i Sundsvall med storshopping. Jag, Daniel o Timon. Ariel och Melody var hos Julia och lekte. Tack snälla Mattias och Marie!  På torsdagen städade och bäddade jag i gäststugan för på fredagen kom Jens och Anna-Lena med barnen och Madde o hennes 2 pojkar. På fredagkväll kom Mattias, Marie, Patrik o fler barn + några till. Jag bakade pizza till hela bunten och vi hade värsta partyt här i Kallsta. :-) Helena kom oxå en sväng efter jobbet. :-)

På lördagen tog Marie, Anna-Lena och Madde med sig alla barn till Prästtjärn och badade medans jag gjorde potatissallad på egenodlad potatis och kycklinggrillspett.  Sen grillade vi hemma hos Mattias och Marie och hade väldigt trevligt. Patrik och Helena kom dit med en supersmaskig kladdkaka. Tog en omgång med Alfapet både fredag och lördag och jag kom sist båda gångerna, suck! På fredagen vann Marie tror jag o på lördagen Mattias. ;-)

Idag fikade vi lite med Jens och Anna-Lena innan de for hem och sedan for vi på Adam Böhlins dop i Ullånger kyrka. Efter dopet blev det buffé med Anne-Maries goda mat och tårta. Mums! Så nu sitter man här mätt, lite trött och väldigt belåten. :-) Nästa lördag blir det grillparty hos Catja och helgen efter det blir det logdansen. Hoppas att det kommer många trevliga människor och äter och dansar. :-) Du å! ;-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu