Januari börjar året!


Julen firades i hemmets trygga vrå med Daniels föräldrar, ena syster och bror. Det var stillsamt och mysigt med massor av god mat. :-) Nyårsafton firade vi oxå hemma med endast barnen. Vi åt tacos, chips, räkor, ost o kex, drack cider o såg på roliga filmer. Jag och barnen somnade dock redan halv 11 så Danne fick vaka in det nya året ensam med tv:n o mobilen som sällskap.

I tisdags var vi och fikade med grannarna Edith o Karl-Johan. De var så tacksamma för sina julklappar o knäcken de fick men vi fick ju en jättefin julgrupp av dem. Sen tackade de Daniel så mycket för att han tar deras gård oxå när han är ute med traktorn o snöslungan men det gör han så gärna. Den är ju köpt för att användas. ;-)

På onsdagen var vi hos Roger och fikade med nästan hela Kallsta. Det var mycket trevligt. :-) De tackade för den trevliga surströmmings o kräftskivan vi hade förra sommaren o jag sa att det blir en ny nästa sommar. Då ska jag bjuda in alla i Kallsta + mina närmsta vänner. ;-)

I torsdags städade jag ut julen o firade detta med att ge mig själv en rejäl stöt på ett trasigt eluttag. Var mindre skönt kan jag säga. Vart livrädd o skrek rakt ut vilket fick barnen att bli rejält uppskrämda o kom springandes o tröstade mamma. :-) Mina sötnosar. + att det kom ca 1-2 dm snö nerdimpandes bara sådär!

Igår gjorde vi inget särskilt förutom att jag lyckades göra en riktigt god ostfylld o baconinlandad köttfärslimpa o istället för vanlig brunsås till gjorde jag en kall sås på majonnäs, creme fraiche, tomatpuré, senap, salt, peppar, vitlökskrydda, paprikapulver o lite grillkrydda. Vart jättegott till potatisen o köttfärslimpan. :-) Daniel lekte med snöslungan hela dagen.

Idag kom Ida Backlund o klippte alla 3 barnen så de blev fina inför skol o dagisstarten på måndag. Jag har börjat kika på vår o sommarkläder åt barnen. På HM har de så mycket fint o jag ska beställa klänningar, shorts, linnen, t-shirts, byxor, tröjor, skor o lite annat men det får vänta till nästa månad när jag har lite mer pengar. :-)

Det händer så mycket denna månad! Timon ska börja på dagis nu den 10:e, lördagen den 15:e ska jag o Danne på Mittrevyn o se Upptåg, måndagen den 24:e händer det nåt annat skoj o lördagen den 29:e ska vi till Ö-vik med ett helt gäng o äta gott o se på Idol-turnén. :-D Jag har köpt en ny klänning som jag ska ha på mig o jag fick den igår. Jättenöjd!

Sen i februari så ska både Ariel och jag ha födelsedagskalas men det tar vi när denna månad är slut. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu