Ultraljud!


Oj vad mycket som har hänt denna månad o än är den inte slut. Jag var på arbetsförmedlingen och blev intervjuad av en reporter från TÅ. Direkt efter det överraskade Daniel mig med lyxig lunch på Kramm! Supersnälla Maria Thors passade en snorig Timon. Sen var vi på Nyårsrevyn och skrattade en massa. :-)

Men i fredags förra veckan fick Timon jättehög feber och var sjuk hela helgen stackarn. Först idag som han var lite piggare. Men han är inte frisk än. Det får ta den tid det tar. Igår var han iaf med mig och Daniel på ultraljud på Ö-viks sjukhus. Fick se en liten sprallig krabat som inte alls ville vara med på bild. Lika sprallig som brorsan. Kanske blir en buspojke till. ;-) Den är beräknad att komma runt den 23:e juni iaf +/- 2 veckor. Hoppas på 1 vecka före midsommarafton så man kan fira midsommar med att mysa med bebis o kanske dricka ett par cider. ;-)

Nu på lördag ska Ariel o Melody på kalas hos Hannah Nordmark o sen på eftermiddagen ska jag o Daniel fara till Ö-vik o äta på resturang o kolla på Idol-turnén med goda vänner. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu