Vintersol!


Var hos läkaren på vårdcentralen förra veckan pg a min förkylning som jag haft i 4 månader. Tog tester o de va på gränsen så jag fick en penicillinkur på 5 dagar. Men det hjälpte inte. 4 dagar efter kuren är jag fortfarande förkyld, hostig o har ont i halsen. Suck! Måste vara världens mesta envisa förkylning. Men jag är glad att barnen är friska iaf. :-)

Magen fortsätter att växa. På fredag går jag in i v.22! Tjoho! :-) Mår faktiskt riktigt bra. Mådde lite illa mellan v.7 – 15 men inte alls så illa som de 3 tidigare. O bara lite halsbränna. Men förkylningen är ju ingen fördel direkt. Blä!

Både igår och idag har vi haft riktigt fint väder med sol o inte för kallt så jag, Timon och Melody var ute länge. Igår satt vi på gården och solade men idag tog vi en promenad. Blåste lite kallt om kinderna men Melody blev så glad när hon fick klappa o mata hästar. :-) Till nästa höst när hon börjar på förskolan ska hon få börja på ridskola o Ariel oxå om hon vill. Men jag är så less på vintern nu! Även sådan här fina dagar med sol. Vill ha 10 – 15 plus o barbacke! Vår nu tack!

På lördag fyller Ariel 7 år! :-) Hon ska ha kalas ute med pulkaåkning på lägdan, varmkorv med bröd o godisskattjakt. Hon har bjudit inn alla i sin klass så vi får se hur många barn det blir. Marie Asplunds dotter Julia fyller på samma dag som Ariel fast 1 år äldre och Ariel fick välja en present åt henne. Det blev ett par silveröronhängen föreställande ett par svalor som flyger. Hon och Melody gav Julia presenten igår för Julia är ju bortrest i helgen. Hon blev jätteglad. :-) Melody vill oxå ha hål i öronen men pappa Daniel säger att hon måste bli lite äldre. Jag var 6 år när jag fick hål i öronen så hon kanske ska få det när hon fyller i år.

Nu ska jag sova!

1 Comment(s)

  1. Comment by Linda on 10 februari 2011 0:54

    Du har det inte lätt som inte får bli kvitt förskylningen :-( Tycker så synd om dig!!!
    Hoppas verkligen att den ger sig iväg snart. Hälsa ett Jättegrattis till Ariel från mig på lördag och hoppas hon får en superrolig födelsedag!!! Håller tummmarna på att det inte är så kallt!
    Krya på dig!!!! :-) kram kram

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu