Iskallt!


Igår var det Alla hjärtans dag! Daniel kom hem med en söt bukett med rosa tulpaner och en ask choklad till mig! :-D Love him! Sen lagade jag marinerad o helgrillad fläskytterfilé med hemgjorda potatisklyftor, sallad, bearniessås och en egen sås på creme fraiche, majonnäs, sweetchili sås, salt o peppar. Till efterrätt gjorde jag en smulpaj med rabarber och hallon som vi åt vaniljglass till. :-) Vart proppmätt!

Det har varit -20 grader sen i söndagskväll. Så jag skickade bara iväg Ariel med skolbussen imorse. Vill inte starta bilen i onödan när det är så kallt. Så Timon och Melody fick stanna hemma och igår var alla 3 hemma för då var skolan stängd. Men Timon behöver verkligen få leka av sig på dagis. Han är överallt! Igår tänkte han köra min mobil i micron. O han springer o öppnar ytterdörren hela tiden om man inte stänger innerdörren. Han vill bara gå ut o helst åka bilen. :-) Men jag kan inte ta ut han när det är så kallt! :-( Igår gick Ariel och Melody ut och lekte i 2 h! Vi hade -16 som varmast mitt på dagen när solen låg på. Brrr!

Men på www.klart.se har de utlovat att det ska bli kring -10 grader resten av veckan så då får de gå på dagis onsdag och torsdag iaf inte fredag för Danne ska ta passaten till Hassela på torsdagkväll. De är ett gäng från hans VVS-klass som ska ner dit och åka skidor/snowboard hela helgen. Så då får jag och barnen roa oss själva hemma. För vi kan inte åka nånstans med Lupon. Timons bilstol får inte plats. Sen måste jag elda ved för spånet är slut. Inte lönt att köpa ett nytt lass för det kommer inte gå åt hälften ens innan det blir för varmt att elda med spån och då har vi inte plats med veden som ska eldas under våren o sommaren. Ibland önskar jag att vi bodde i en lägenhet! Men samtidigt så är det mysigt att bo i hus så sluta gnäll nu Soffan! ;-)

På onsdag nästa vecka ska jag börja i en mammagrupp för alla tjejer som ska få barn i år. Ska bli jättekul! Första mammagruppen jag är med i trots 4:e bebisen. ;-) Ska bli kul att få träffa de andra tjockisarna! ;-) Maria har ju redan fått sin lilla tjej som ska heta Minnah. Få se i december hur fördelningen av pojkar och flickor blev. I Ariels klass är det 10 tjejer o 6 killar. I Melodys klass blir de 4 killar och 6 tjejer. I Timons har jag ingen koll än men tror att de är lite fler killar. Många småkillar på dagis. :-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu