Eldar o eldar!


Idag gick magen o jag in i v.23. :-) Bebisen växer, sparkar o mår bra. Jag har halsbränna, början till foglossningar o släng av akut illamående nån gång per vecka. Bl a imorse. Åt frukost i godan ro när jag var tvungen att springa till badrummet. Urk!

Daniel for till Hassela igår eftermiddag med passaten. Ingen perfekt tajming precis med tanke på att det är ca -25 grader ute, vi har gått över till vedeldning, slut på mat o pengar på kontot först idag. Vilket innebar nåt slags moment 22 situation. Men Maria Thors klev som vanligt in som en räddande ängel! Vad skulle man göra utan vänner som hon. :-D Hon ställde frivilligt upp på att köra hit i kylan och passa barnen i 2 h medans jag for till Kvantum i Kramfors o storhandlade. Sen får jag elda hela morgonen + hela kvällen men det kan ju va skojigt. ;-P

Fick iaf 4 fyllda matkassar o de var tunga! Knäckte till ryggen när jag lyfte dem o hade inte Maria varit så snäll o burit in dem åt mig så hade jag nog haft ryggskott nu men det känns inget bra alls i ryggen. Känns som om det skulle kunna knäppa till när som helst. :-( Får inte bli handikappad nu!!! På söndag eftermiddag men inte nu. Dumma rygg. Ont i knäna oxå men det får jag varje vinter när det är kallt. Dåliga arvsanlag. ;-)

Nu är det fredagsmys!

1 Comment(s)

  1. Comment by Maria on 18 februari 2011 22:16

    uch å fy för halsbränna de ha jag haft båda gångerna och denna gång drack jag en massa gaviskon ucha.
    Ja lider med dej att du ha illamående de hade jag med tillvecka 21 och sen kom de tillbaka vecka 35 ungefär :S

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu