Städnoja o kattklåda


De senaste dagarna har jag haft värsta städnojan. Vet inte om det beror på att våren närmar sig eller om det är graviditeten. Jag springer runt, runt hela huset o plockar, dammtorkar, dammsuger o moppar. Blir ju fint iaf. :-) O inte helt fel med tanke på att jag ska ha kalas på lördag. ;-) Ska fara o handla till kalaset imorn o fortsätta städa lite mera. ;-)

För 1 månad sedan upptäckte jag små knottriga utslag på Timons mage o rygg som kliade. Ringde bvc o frågade vad det kunde vara o fick svaret att det säkert inte var nåt farligt. Kunde vara att han haft en ny otvättad tröja på sig. Ca 2 veckor senare fick jag samma kliande små röda knottror på fingrarna som spred sig till händerna o upp på armarna. Efter 2 veckor med detta fick jag nog o ringde vårdcentralen imorse o fick en tid omgående för både mig o Timon. Läkaren tittade noga på mig o Timon o frågade om vi har katter? Ja 4 stycken svarade jag. O du är pälsdjursallergiker? Jajamensan. Ni har fått kattklåda! Han skrev ut recpet på allergimedicin och kortisonkräm till både mig och Timon. O tydligen så räcker det att man äter denna medicin en gång för att slippa att få kattklåda igen. Var lite orolig för att det var vattkoppor för det är ju inte bra om man är gravid men läkaren var väldigt säker på sin sak så jag håller tummarna för att det försvinner nu.

Till helgen försvinner kylan! Jippy!!! Det blir tom + grader i början på nästa vecka. Me like a lot! :-D Kanske våren är på G på riktigt! Vi håller tummarna.

Måste bara få tillägga att jag tycker att Big Brother är helt jävla hjärndött. Jag förstår inte hur man kan se på skiten. Jag får migrän av att bara höra om detta program. Likaså andra liknande program som även kan kallas för förnedringstv. Nä, tacka vet jag Vetenskapens värld o andra program där man får lära sig nåt intressant istället för att kolla på när några idioter super sig fulla, knullar o bråkar som om de vore 14 all over again! Nu har jag fått det sagt oxå. Och ni som läser detta och ser på BB. Du behöver inte försvara dig i kommentator fältet, du är vuxen o ser på BB om du vill. ;-)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Soffans blogg is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu